Navštíveno 1329x

19.04.2007, 19:29 |
Majk-fox | Upraveno: 2007-04-19 19:33:42
Mám takový skromný dotaz, s kámošem jsme zapojovali kompa přes zesík a po zapnutí je v repro slyšet načítání cd a šum. Chci se zeptat, jestli to může být zesíkem. Signály jsou vedeny opačně od napajení, to všechno jsme dodrželi. Já mám podezření na rádio( Sencor)
já bych tipl na 100% rádio

19.04.2007, 20:40 |
Tomak já se přídávám, dělá to mechanika...asi
Ty Sencory dělaj bordel často....A vůbec-nechapu,proč si to někdo kupuje...
U sencoru aj. takovýchznaček, lidi očaruje cena, pak se s tím lidé akorát zlobí , jako Watt
JJ, přeci tyto zvuky by se neměly z rádia vůbec dostat, zesík to pouze zesílí, ale vlastně co nakoupí, to prodává zesílený. Ten šum je i u Mp3 a já mu nemůžu vymluvit, že to zesíkem není. Tvrdí mi, že když ty kompa zkoušel jen na rádio, tak to nedělalo, ale ona tam měl zapojený jen středobasy bez výšek a ještě k tomu ty nový Sinus Live Sl 130, který si na rádio skoro neškrtnou. Fakt vypadaj jako kickbassy:-) Takže ten šum tam ani slyšet nemohl, protože vysoký frekvence mu to jednoduše nezahrálo.
Taky sem přemýšlel použít odrušovač signálu, jestli by to pomohlo.
Zkus jiny radio a hned budes vedet na cem ses.
Nedavno som sedel u kolegu v kamione a mal Senkor a robilo to iste.
Pripadalo mi to tak,ze to rusenie robi displey. Je tam taky symol cd a ten ked
sa zacal tocit,tak to v reprakoch bolo pocut. Strasne.
Tak je to jasný, dělalo to rádio, vyzkoušeli jsme jiný rádio a klídek. Ty woe jak si můžou dovolit prodávat takový mrdky, je to úplně nový rádio. Jo navíc se mi fakt nepopdařilo tam naladit jedinou stanici. NO mazec, takže rádio putuje honem rychle zpátky.
slyšel jsem to u kámoše v demo panelu a je to tak asi první 3 stupně na hlasitosti pouštěj jen šum a pak se přidává teprve zvuk jestli se tomu dá tak říkat

23.04.2007, 15:31 |
SEKIN Ale přesto se jich prodá určitě mnohokrát víc než třeba Alpin. Cena je vždycky důležitá a vy autohifíci jste jedni z největších šetřílků. Vidím to podle našeho prodeje. Na tři krabice blůček se prodá jeden pár o třídu lepších, a to pak jdeme otevřít šampus. Největší procento mezi autohifíkama je skupina "mě to stačí".
Jak píší lidi nede mnou, viz. Sekin, ikdyby si jim rval do hlavy /podle pravdy/ že repra o 500-700kč řádově dražší hrajou o dost lépe, řeknou hlášku,ale mě to stačí, ikdyž by to byla mnohem lepší cena/výkon.