Navštíveno 1329x

21.04.2007, 17:17 |
Mimi Zdravim mam radio JVC KD-SH 1000 a zosik Phase evolution RS4 ...poradte mi pls nejake dobre kopa do prednych dveri nech to vie hlasno zahrat ... a pritom kvalitne bez skreslovania. Dik
taky jestli se muzu pridat k dotazu.A jestli by jste mohli ke kazdym reprakum prihodit nejakou subjetivni charakteristiku zvuku...hlavne me zajimaji vysky jestli nemaji sklon k sykavkam a celkeve jestli treba zensky hlůasy nejsou takovy zamlzeny...omlouvam se za vlozeni do prispevku
nevim jakej chces prumer,ale mohl bys jeste zkus MacAudio CFX 2.16 sou novinkovy a cena je asi 5990 kc.nebo MacAudio CFX 2.13 kolem 4500 kc (se me zda). jinak pokud nekdo mate zkusenost s MacAudio tak mi pisnete na mejl - uvazuju o tech CFX 2.16

21.04.2007, 22:15 |
Mimi mna zaujimaju nejake repraky ktore vedia naplno vyuzit ten moj zosik cize nieco okolo 110 W RMS ale kvalitnych a nech to hra hlasno a kvalitne nech to je poctu velmi dobre aj ked otvorim auto na outdoor disco :-)
tie mac audio su uplne to iste ako Phase cfs len s novou nalepkou a tie sa daju zohnat na ebay za cca 100euro. Ja budem pravdepodobne davat na svoju RS6 2x Jr6 do predných dverí.Ale RS6 ma "len" 80W RMS
já bych ti doporučil buď ty U-Dimension JR6 Comp, co píše Kája, neo DLS R6A. Jinak u těch U-Dimension, by se dalo trochu polaborovat a pustit do aktivu JR6 MID a k tomu výšky ProX T2.. Ty DLS mají lepší citlivost, vyšší příkon RMS..
[ Link ] nebo se mi ozvi na ICQ, nebo na mail a můžeme to pořádně probrat..
Ako píše pasaťák.Jr6 a k tomu by mohol byť ako lacnejšia varianta výškač DT284 od carpoweru v aktive.Čo RS4 umožňuje.

22.04.2007, 11:26 |
Mimi a tie U- dimension vedia zahrat ako hlasno? ide o to aby sa dalo aj na chate riadne na to tancovat a ked to pustim nahlas nechto hra kvalitne
na tieto informacie su asi lepšie nemecke fóra.Možem povedať že nemci tie repra vvelmi chvalia a patria medzi najlepšie v triede do 200eur.Mam jedny stredobasy na predaj a co sa tyka konštrukcie a spracovania su fakt super!
no, no podle mě hrajou dost na hlas, i když na moje uši jsou ty vešky z Jr6 comp docela hlasitý i když jsou na výhybce stažený o 3db
Zkus Audio Systen X-ION 165
Vysoká účinnost - vysoké hlasitosti
Kevlarová membrána středobasu a příjemné výšky.
Perfektně vybavená výhybka (168 možných nastavení)
Výtěz testu - Spitzenklasse
výtah z testu zde
[ Link ] cena: 5600,- Kč

Zkus Audio Systen X-ION 165
Vysoká účinnost - vysoké hlasitosti
Kevlarová membrána středobasu a příjemné výšky.
Perfektně vybavená výhybka (168 možných nastavení)
Výtěz testu - Spitzenklasse
výtah z testu zde
[ Link ] cena: 5600,- Kč

24.04.2007, 22:33 |
m1tv t jr 6 dokažou zahrat dost ..mam je v 80l dveřich a super..
jj jako m1tv .. slyšel jsem a nechápal

25.04.2007, 20:14 |
Beda | Upraveno: 2007-04-25 20:14:31
A co Morel dotech MKII, tam tech 110W uzijes, cena by byla 4500,- mozna i dohoda