Navštíveno 1667x

Tak jsem začal pomalu bastlit dveře, dneska zatím levé vnitřek. Fotky nic moc ( 750i ) ale snad se z toho něco pozná. Co vy na to? Stačí tak? Na tu plochu nad tou trubkou ( výztuhou ) jsem dal doprostřed ještě jednu vrstvu zhruba 50x25 cm co byl zbytek. Je to bitumit nebo bitumen nebo tak nějak. Poslední picture je ten problém, asi už řešilo hodně z vás, tak co s tím mám dělat? Místo na provrtání kablu tam skoro není, vrtáte to přímo přes plech? To se mi moc nechce :( Dík za rady

21.04.2007, 20:23 |
sopta já řešil to samé na svým Civicu 3D, nakonec se sundavaly dveře a vrtaly dveře :-(
jak na to tak teď čučím, tak kdybych ten kabel před tou průchodkou rozdvojil a vrtnul v těch dvou místech u toho vrchu tak by se to možná vešlo, ale nemám tucha jak ten konektor vypadá vevnitř :( Je to megan 97

21.04.2007, 20:31 |
sopta jak tlustý kabely tam táhneš? 2x4,5mm2? Ty by se tam asi nevešly...
Ted nevim jestli jsem to pobral spravne na jedny dvere 2x2,5? Jestli nee tak si myslim ze to tam dostanes v pohode jak psal nickname.

21.04.2007, 22:03 |
clown jsou osazeny vsechny piny ? pokud ne, tak odvrtat nepouzite a mas misto hned .. :o))
čoveče asi to dopadne takhle jako u mě :o))))

na druhý straně jsem vrtal do neobsazených pinů, a tady u řidiče byl obsazeno téměř všechno, tak jsem vrtal vlevo nahoře, kde byla malá skulinka, sice konetor šel hůř zacvaknout ale povedlo se a drží ....
už nikdy nebudu tahat kabely :o)))))

Petura: bych to tak nechal, ještě nějaký pořádný široký balony a máš beach bugy :o)

22.04.2007, 11:18 |
Kmoda Já u Civika vrtal díry do neosazených pinů v konektoru.
Tak už se mi dneska podařilo vstát po minulém týdnu nočních :)) tak se na to du mrknout. Dík za rady, pak sem hodím, jak to dopadlo.
ja bych to nevrtal vzal bych konektorovacky a sel bych pinovat :o)
2 nickname - vsechny piny by nemely byt obsazeny, zjisti jake jsou volne, navrtej ty volne diry a protahni tam uz tu rozdvojenou dvoulinku - mel jsem taky megana a slo to tak

26.04.2007, 09:58 |
iwi Taky jsem to tak řešil, ale maximálně tam protáhneš tu 2,5 nic většího už tam nedáš, 4mm jsem tam nedostal ani za zlatý tele ;-)