Navštíveno 1171x

Ahoj. Mám v plánu udělat zástavbu za sedačky. Chci tam použít lamino, ale ozvučnici mít z MDF. Můj nápad byl takový, že bych udělal z MDF ozvučnici a tu bych potom překryl laminátovým krytem.
Ted k problému: Myslíte že bude problém, když udělám tu ozvučnici a přesto dám kryt z laminátu a až pak přes to našroubuju ropro? Mám v plánu ať ten laminát kopíruje MDF a případně bych to utěsnil třeba tou páskou co se dává pod repro. Co si o tom myslíte?
Jo ještě jsem zapoměl ten kryt z laminátu by měl být sundavatelný, proto bych to nechtěl nijak lepit ( v takovém případě bych měl totiž řešení)
když ten laminát bude držet pod reprákem kterej bude držet v MDFce tak v tom problém nevidím, bude přitaženej takže chrastit nebude ....

24.04.2007, 15:09 |
hoff Jako Petura . . . Nebo jeste mistama priplacnout na silikon nebo oboustranku. . . Jinak lamino na mdfce drzi velmi dobre. . .
Hoff: Já právě chci aby to lamino bylo z té MDF sundavací. dalo by se říci že bude krát takový manipulační prostor. Ale díky za radu. Potěšilo mě to.
srouboval bych sw primo na mdf a kryt (treba i s krycim grilem) dal az na sw, kvuli tuhosti upevneni a i pripadne jednodussi demontazi...
Lukaash: Krycí mřížku to na 90% mít nebude. Bude to toriž RF P2. a jednodužší to pravě nebude.

25.04.2007, 11:28 |
hoff Takovou bedynku oblozenou laminem :) neboli skladacku,jen to dobre spasovat aby to ladilo. . . . vyhrat si s tim. Neco podobneho mam taky predbezne v planu.