Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > co namiesto hertz-u HX300D

o Navštíveno 827x o
o 01.05.2007, 16:10 | alfik
tak borci momentalne mam woofer hertz HX300D na zosiku phase evolution opus 500.1 a rozmyslam ze by som dal 2x HX250 alebo 2x HX250D co vy na to?hralo by to lepsie?slo by to dost hlboko?a tlacilo by to viac ako ten jeden 12 palec?dakujem

o 01.05.2007, 16:19 | alfik
alebo skuste poradit aj nejake ine 10 palce
o 02.05.2007, 08:16 | prohifi.cz | Upraveno: 2007-05-02 08:17:21
myslim, ze by to urcite nebylo spatne, prijdes o trosku tech nejhlubsich basu, ale zase ziskas na presnosti a tlak se zvysi

pokud ti jde o tlak, hodne bych ti doporucil tyhle basaky - Kicker rady L7

nemam je na eshopu, tak davam link na nemeckou konkurenci :-)
[ Link ]

diky ctvercove membrane dokazou zatlacit o dost vice, kdyby te zajimalo neco blizsiho, tak zavolej nebo napis a poresime :-)

jeste se divam, ze oni maji starsi model se stribrnou membranou - ta novejsi verze uz ma cernou membranu a ma par vylepseni
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.