Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Helix BLUE 62 vs. Alpine SXS-1757

o Navštíveno 613x o
o 01.05.2007, 17:05 | hanzz
Potřebuju nový kompa za pár kaček, který budou zatím hrát na rádio Alpine CDE-9871R a časem na zesík, který má 4x40W RMS (Signat ROC3). Doporučovaný jsou tady většinou Helixy, ale jak hrajou ty Alpine? Před tím jsem měl Canton CS a chtěl bych měkčí výšky. Jakou mají membránu ty Alpine? Helix má hedvábí.

[ Link ]

[ Link ]

Případně nějaký jiný tipy?

o 01.05.2007, 17:46 | Lucass
Neco podobnyho se tady ted taky resi, tak na to koukni. [ Link ] s Alpine zkusenost nemam ani jsem jich moc neslysel, ale taky by me docela zajmalo jak jsou na tom.
o 01.05.2007, 22:21 | CarMedia.cz
Z těchto dvou bych šel do Helixu. Mají plnohodnotnou vyhybku, zatímco SXS jen kondenzátory na výšky. Další věc je vyšší citlivost u Helixu.. Možná bych být tebou zauvažoval ještě nad Powerbass S-6C. Celkem často používané na rádio, nebo na slabší zesík. Hrají fakt supr, mají slušnou basovou složku..

[ Link ]

Kdyby jsi to chtěl lépe probrat, tak se mi ozvi na ICQ, popř. kdyby si jel na Mimoň, tak to můžeme probrat přímo tam. Budu tam mít stánek, tyhle věci mám všechny skladem, tak si budeš moct všechno porovnat..

o 01.05.2007, 22:41 | Deathrabbit
toto som riešil pred polrokom a nakoniec som kupil chujovinu (dragster dse662) neurob tu istu chybu a zober Helix.... Powerbas som nepočul a tie SXS som počul len v obchode v show skrinke na radio, takže neviem presne posudit.
o 02.05.2007, 09:20 | hanzz
Aha, to jsem nějak přehlídl, že SXS má jenom kundík. SW budu mít v autě asi až tak za 2 roky, až přestanu vozit kočárek a podobný srandy. Ale to už asi stejně bude jiný auto, takže teď se něco líp basujícího i šikne :)

Takže asi zkusím PB S-6C

Díky za rady.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3819 sekund.