Navštíveno 1962x

ciao vsichni,mam zes pioneerGM-X720PRS a sub pioneer TS-W 3004SPL.vsechno bylo ok a hralo jak melo,ale pak zniceho nic pri zesileni radia a pri vetsim zatizeni subwoferu zes vypne a po chvilce zase naskoci a zas.kdyz je radio ztumene a nema to velkej odber tak to nevypina.jen pri zesileni..cim to muze byt?

02.05.2007, 21:21 |
Tomak ze by ochrana?
dela to i pri behu motoru

02.05.2007, 22:00 |
Duris zkontroluj si signalovy kabely!!! pokud je jeden z nich prerusenej tak to dela presne to co pises a navic muzes vypalit civku na repraku(nebudes prvni!!!)
me to delalo presne to stejny a mel sem silny repro na slabem zesu a delalo to hodne casto! tak sem hodil zes do pr...č a sehnal jiny a v poho. Ale tenkrat sem to tu resil a byla mi recena tepelna pojistka, ale je fakt ze me uz nenaskocil musel sem restartovat motor.

03.05.2007, 08:27 |
Yawor to může být cokoliv. Krom teploty třeba slabá kostra - také mi dělalo.
Co tipuju spíš- pokud jsem našel správné údaje zesilovače a je to 4kanál stabilní do 2 ohmů, pak počítám, že máš každou cívku SW zapojený můstek z 2 kanálů. A vsadil bych se, že impedance cívky nebude přesně 4 ohmy, takže při vyšší zátěži zesilovač vypne, protože <4 ohmy v můstku neumí.
Ale zase spekulace :o)
Tak jak tak je ten zesilovač nesmysl, SW 4+4 s 1000rms honit 4kanálem s možná 150rms na cívku...

03.05.2007, 20:52 |
Kobra Typuju to na špatnou kostru nebo mě to udělal i slabý napájecí kabel.Ale to bylo u DD a zes GZ.Spravila to až 50mm2 napáječka.
tak kostru vylucuju,mam bmw baterku mam v kufru a kostru mam primo na baterku a kabel je dlohej max 1m..
ale jak rikam hralo to tak jak melo..a ten zes je 2kanal
signalovy kable zkontroluju ale taky pochybuju..a jak to teda kua zjistim co to dela?? :(

06.05.2007, 16:54 |
Duris zalezi taky na tom jestli se ti zesik vypne...jakoze zhasne ,nebo jestli se ti rozsviti ochrana (powersafe, protect....) pokud se vypina uplne tak to je nejspis pokles napeti na napajecich svorkach, a jeslti se rozsviti ochrana tak mas moc velkej odber na vystupu což je vetsinou naka stejnosmerna slozka (civka repraku ma pri stejnosmernem proudu nulovou impedanci.. cili dojde ke zkratu)
Dalsi moznost taky je treba to ze je ten zesik v haji....zkus tam zapojit jinej..