Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pískání

o Navštíveno 1113x o
o 05.05.2007, 11:23 | georgeeino
zdravím všechny určitě se již tento problém řešil ale neumím to najít, po reinstalaci audia mi začalo při přidáni plynu pískat v reprech čím to je? a pravá výška mi šumí, kontroloval jsem signály a jsou v pořádku...

o 05.05.2007, 13:29 | Lukin.xxx
KOSTRY!!!!!!!!
o 05.05.2007, 15:54 | audioves.cz
Jak pise Lukin, zkontroluj kostru u radia i u zesiku. Pak pripojovaci konektory. Vetsinou je ten problem v tomto.
o 06.05.2007, 21:00 | SilverGhost
A jak máš přidělaný zesík?
o 06.05.2007, 21:26 | georgeeino
zesik mám normálně na šroubcích v podlaze
o 06.05.2007, 21:30 | georgeeino
mam alpinu ivu a je tam celkem dost kabliku tak to budu muset překontrolovat, dělá to totiž jen občas ale strašně mě to sere
o 06.05.2007, 21:34 | SilverGhost
V dřevěné podlaze nebo na plech? Většinou totiž u "tunerů" bývá problém tady. Jinak pak samozřejmě viz výše.
o 07.05.2007, 20:51 | georgeeino
no neboj je to v dřevě, snažil jsem se to spravit vytáhl jsem rádio a nějak jsem se snažil najit závadu sice jsem nic nenašel ale přestalo to dělat
o 08.05.2007, 09:50 | MaxxT
jj presne tohle sem taky resil u dvd.. prolezl sem celou sestavu a porad to piskalo, pak sem radio vyndal vratil a uz bylo po problemu - kde byl netusim, ale hadam nekde u konektoru.. jestli te to prestalo, tak na to radsi nesahej. :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3361 sekund.