Navštíveno 1760x

Vím, že bylo o pár topiců níž, ale šumí mi výšky. Při vyplém motoru velmi slabě, když nastartuju tak s přidáním plynu zesílí a je slyšet jakoby lupání. Nejdřív byl zesilovač ukostřený v kufru asi půl metru kablu. Pak jsem táhl kabel až na baterku - stejné. Pak jsem vytáhl rádio, natáhl na něj plus i mínus přímo z baterky - stejné. Pak jsem vytáhl signály s reprokabelama z prahu ( je tam tahaná ještě nějaká elektroinstal. z auta ) a zlepšilo se to, ale šumí pořád. Poslední varianta byla rádio na sedačce s kostrou i napájením přímo z baterky ( anténa odpojená ), napájecí kabel v prahu, signály a reprokabely přes sedačky do kufru, zesilovač ukostřený v kufru zase půl metru kabel. Šumí dál.... Tak jsem to zaparkoval a šel na hokej. PLS poraďte co dál.... Dík

07.05.2007, 12:36 |
Marv zkus si od někoho půjčit jiné signály....za to nic nedáš
takze ted jsem resil problem uplne stejny na svem pio4900 a vyresil to sic salamounsky ale funguje super.udelal jsem vse jako ty i jsem vymenil radio a ejhle na kamosuv panac to nedelalo a posleze jsme zjistily,ze tam maji jinak ukostreny cince takze jsem vzal slaby dratek dal ho pod sroub m4 do zavitu vzadu na radiu a druhy konec jsem vsunul do - polu cince.vejde se tam jen par fousu a stacil ukostrit jen jeden kanal a byl svete div se pokoj.tot vse.tak at ti to buraci...
mno, to musim taky vyzkoušet, mladý je v autšě taky slyšet šum, radio JVC KD-SH1000 signálový kabely
[ Link ] a jinak celá muzika od u-dimension, zjkusim taky ukostřit radio a uvidíme, do výměny signálových kabelů se mi moc nechce :o((( i když tyhle nejsou asi nic moc
to madmax1: nepomohlo. Uz nevim co dal. menit signaly se mi taky moc nechce :( Mam Basic dvakrat stinene. Jinak radio jak pise Squere.
mno, tak to je celkem zajímavý, snad se ozve ještě někdo jinej s timhle problémem a nejlépe i s řešením ;-)))
Co zkusit natahnout celou instalaci mimo auto? :o) Nebo jinak.. postavit si ji nekde na stole, at vylocis moznost ze to dela primo nejaky z komponentu. repro,zesik,vyhybka,radio..
to Area: to by bylo príma, ale jako celý to vyndavat se mi váýžně moc nechce, vim že u toho stejně skončím ale snad se najde ještě nějaký jiný vysvětlení. zas tak rušivý to neni ale rád bych se toho zbavil
..ale spíš to asi vypadá na radio
*up vyřešil to už někdo????
tady cosi o vedeni kablu je

08.06.2007, 23:02 |
mourl Trochu OT. nejdříve jsem podle rad dal do auta verzi č. 1 a rušilo to :( protože většinou co jsem se s auty setkal tak většinou na levé straně vedou kabely org. instalace.Proto jsem přistoupil k radikálnímu rozhodnutí a to dát varinatu 2 což je v podstatě uplně nejhorší a žádné rušení se nekoná.Pravá strana automobilu byla uplně prázná žádné org. kabely.Signály se nijak s napájecím nemlátí. Asi jde hlavně o to jak auto má vyladěný alternátor. U minulého auta jsem taky dal varinatu č2 a hned jsem předělával a dával jsem signálovky do prostřed kolem tunelu.A taky to bylo OK
Chapu že ten nákres je zhruba. Ale ne vždy to platí.