Navštíveno 1450x

nevite nekdo jakou maji montazni hloubku
Alpine SPS-171A? popripade Alpine SPE-17CS? u alpine na strankach to nemuzu najit
jinak ktere z techto dvou byste mi doporucili? Ford Mondeo originalni Sony CD-MP3 tusim 4x45W
plus mam v planu zatlumit dvere
nebo navrhujete nejaky alternativni repro msito tohoto v podobne cenove relaci?
////A SPS-171A mám, na rádio nehrajou vůbec, teď jsem je hodil přes zes a že bych s nima byl nějak eXtra spokojenej se říct nedá. Jestli chceš hrát jenom na rádio tak něco s vyšší citlivostí ..
přesně tak, tohle nejsou repra na rádio...
Za podobnou cenu jsou DLS C6, ty už zahrají něco i na rádiu a vubec ne špatně...
více zde :
[ Link ]
mondeo mk III s tym radiom mam (CD 213 2-din), neoplati sa ti menit repro, najhorsie na celej orginal audio-zostave je prave to radio.
Moja rada: ak nie si ochotny menit radio, tak sa na to vykasli. Mal som na tom radiu cez Hi/lo adapter celkom slusnu zostavu a hralo to uplny salat... teraz je radio na skrini a hra to dobre :-)
radio jsem ochotnej menit ale ne hned spis casem, nejak nevim jak by to tam mohlo vypadat v tom 2DIN normalni radio
prvni chcu vymenit repro
tak premyslim co tam dat aby se tam veslo
sem si byl v obchode poslechnout puvodne MAc Audio ale borec me tvrdil ze jsou papirovy a vicemene sunt
a poslechove me prisly nejlepsi ty alpine
rikal ze jsou za cca 3 coz mi prislo fajn, ale pak jsem koukal na netu a ty majy malej prikon tusim jen 35W a top nevim jestli je dost kdyz uz ted je tam radio 4x45W
2 pidibi: problem tohodle fora je, ze ti kazdy poradi neco jineo a nebudu rusit tradici a doporucim ti tyhle kompa pro zmenu - jsou dobre jak na radio, tak casem na zesilovac :
[ Link ] loni tyto reproduktory staly o dost vice, letos jim padla cena, kvalita ovsem ne :-)
hlavne si dej ale pozor na vykony - rozlisuj vykon hudebni a maximalni. U repro zminujes vykon hudebni, u radia maximalni, takze srovnavat jabka a ... pomerance :-) Realny hudebni vykon radia se 4x45W max bude lehce pres 10W rms. Takze mas 10W z radia do 35W repra, coz je uplne v pohode a nemas se ceho bat.
ale ja osobne bych ti doporucil ty PBcka, kdyztak zavolej (775040814) a reknu ti do telefonu vice, takto je to jenom hodne nahrubo :o)
me se na tech Alpinach libilo ze za tu cenu cca 3 tisice mely nepapirovou membranu a poslechove nejlepsi zvuk, ale asi tam zajdu jeste jednou (prodejna v Brne Zabinach) a poptam se pres co to pousti, jestli pres zesak nebo jen pres radio
plus mrknu jestli tam ma na poslech ty PBcka
jinak dik za ujasneni tech vykonu to by me stacily ty Alpine SPE-17CS za cca 3200Kc zminovanou citlivost koukam maji jako ty PB

11.05.2007, 09:58 |
Kotass | Upraveno: 2007-05-11 10:02:09
Stav se někdy do Slatiny, můžeš si poslechnout co "umí" ty ///A SPS-171A .. mám je na Audisonu SRx 4x50W...
Jestli chceš tak Ti je za dvojku střelím a koupím si ty pb. =o) Né vždycky vyšší cena = vyšší kvalita.
este raz: najhorsie na tej zostave je radio, teda najprv vymen radio, potom kable do dveri, potom vytlm poriadne dvere a potom zacni nahanat repraky, mas uplne pomyleny postup :-)
co je na tom radiu tak spatnyho? jak se to pozna ze je spatny?
A) je to Sony
B) dávají to jako sériový rádio do Forda, takže hraje to možná "hezky" pro většinu nenáročných posluchačů, ale teprve až si poslechneš něco lepšího tak poznáš že na HU velmi záleží a ten rozdíl poznáš okamžitě uchem i Ty ...
A nemá cenu věšet na takový rádio lepší repra pže jejich potenciál stejně nevyužiješ naplno ..
no me by zajimalo jaky objektivni parametry pouzit pro hodnoceni radia - subjektivni pocit ze to lip hraje zalozeny na tom ze ma modry dislplej muze byt zavadejici :)
VSAD SE ŽE JE TAM TAKOVEJ ROZDÍL ŽE TO POZNÁ I HLUCHEJ :-)
a ty alpiny ze zesakem by hraly dobre? muzu zesak napojit na to sony?
RyVeS-Milan: nevis proc nejsou ty ES-6c u powerbassu na strankach? neni to nejaky vybehovy typ pro vychodni evropu nebo tak neco?