Navštíveno 1291x

Zdarec, vím, že toho tady bylo mnoho, taky jsem toho mnoho pročetl, ale nevím, pro co se rozhodnout..chci do Megana nějaké kompa 16,5...
Jde mi hlavně o cenu a aby to trocha hrálo..dříve jsem měl Hertz DSK 165, nebyly špatné, ale přeci jen bych teď už chtěl něco málo víc....
Bude to hrát přes 9881R, časem bude i zesík, ale teď to bude hrát jen přes rejdio nějakej čas
Cenovka tak do 3 500+ - malinko
co jsem se díval tak uvažuji nad
[ Link ] nebo
[ Link ] dík za rady
Doporučil bych pb .. slyšel jsem a parádní zvouček .. jenom nepočítej s tím že na rádio Ti zahrajou nějak eXtra, chtělo by to něco s vyšší citlivostí.
Doporučuji Powerbass S6C nebo vyšší modelovou řadu ES6C , oboje mají pěkné výšky, s výškama od Hertzu DSK se to srovnat nedá, protože jsou kovové, oboje mám skladem, stačí mě jen kontaktovat viz. profil
jj, taky bych potřeboval vědět které z těchto dvou repro jsou lepší...jestli PB ES6C, nebo Rainbow SLX 265 DeLuxe....díky za rady...
jdoizo
koukám, že ta vyšší modelová řada ES6C má papírovou membránu......není to problém? nevím, proto se ptám :o)
papírová membrána není problém-naopak.
Criters: osobně bych asi koupil Rainbow než PB, ale to je věc názoru. Ale už by to chtělo zesilovač :) Zde máš porovnání
[ Link ] Pb má o dost větší instalační hloubku, což by mohl být taky problém u některých aut..
jj, ten bude co nevidet, jen potrebuju udelat dopredu kompa a pak zesak...asi vezmu ty Rainbowy, uz o nich dlouho uvazuju... a s tim zesakem uvazuju o helixu DB 4....
palmer
kolik je o dost? nikde jsem to nenašel, díky
AllInOne
Neboj jestli to mas do Megane do tech starsich typu, tak no problem, soused ted dela do megana hudbu a je tam mista dost... Ale kompa kupoval Morely, nejak kolem 10000...:-)
Jinak tu montážní hloubku mas v tom LINKU ( 10/05/2007 13:00 palmer (P) )
Criters: mám Megane I (2000),tak snad to tam sedne..
Tu montážku jsem přehlídl a to sem se díval 2x, stydím se:o) Dík
Jinak ty si se teda rozkejval pro ty Rainbow?
jj, asi jo...sice hodne lidi tvrdi, ze ty PB jsou taky hodne dobre, ale tak zustanu u dobrych Rainbowu....jinak soused ma toho Megana s tim starsim predkem...ale to je uplne to same... jinak tam ma radio JVC KDSH1000, ty morely, pak zes Magnat RX44 a sub helix W12 BOX, a hraje mooooc dobre...jinak ty dvere samozrejme tlumil a na pod repro daval krouzky z MDFky....
No, já měl akorát zkušenost s 13tkama PB a celkem se mi to líbilo...
Odpo ti písnu na icq jestli neva a dáme řeč chvílu
jasne v klidu, akorat ted jedu na chvilu do mesta, pak jak pridu tak hodime rec...vsak mi pak pisni...
no a kdybych tu nebyl ted odpo, tak stopro tu budu vecer na ICQ...zatim...
AllInOne: cauvec, vidim ze jsi z Brna. Myslis ze by bylo eventuelne mozny, kdyby ses rozhodl pro ty Rainbow, se s tebou domluvit na poslech az je budes mit v aute? Premyslim taky nad temahle kompama a jeste jsem je nemel moznost nikde slyset.