Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím pár info

o Navštíveno 843x o
o 11.05.2007, 06:44 | Tweety_xx
1. Pokud mám jeden pár na zes. z rádia, a potřebuju na to napojit 4 kanál. je mi jasné že to rozdvojím Y kabely. Ale je potřeba dodržet nějak kanály při zapojení na zes, nebo to je jedno?
2. Pokud nastavuju zes, tak je jasné že gain dám do zkreslení a pak uberu, ale jak nastavit ten frekvenční rozsah? Podle čeho to udělat?

Díky za odpovědi

o 11.05.2007, 09:40 | Tweety_xx
To nikdo neporadíte?
o 11.05.2007, 09:46 | Tomak
1.dej přední repra třeba na kanály 1-2(společný)a zadní na kanály 3-4(společný). tak ti budou hrát všechny, ale nebude ti fungovat funkce Fader na rádiu...

2. frekvenční rozsah si nastavíš na zesil. jak potřebuješ, co mají daný repra hrát a co zvládnou...atd. propusti a rozsahy budeš potom vždy nastavovat pro přední a zadní repro
o 11.05.2007, 12:37 | Tweety_xx
No mám to na repro a dva kanály jsou v můstku na woofer.
o 11.05.2007, 14:06 | Goldies
co mas za zesak?
o 13.05.2007, 21:42 | Tweety_xx
Prozatím je to Toxic TX 1000 4x250 W ( je mi jasné že tolik to nemá a že 250 je max)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3289 sekund.