Navštíveno 2835x

Kamarád by si chtěl pořídit lehčí hudbu (cca 500W RMS) do WV brouk ale problém je v tom, že auto má 6V napětí, nevíte někdo jak to vyřešit, díky Petr

11.05.2007, 17:23 |
Tomak předělat na 12V... :o)

11.05.2007, 18:42 |
Tomak extra 12V baterku a pořešit dobíjení...
No to je právě to co chci poradit :)

11.05.2007, 18:49 |
Tomak Luke ti poradí, ten s tím má určo zkušenosti, nemá smysl vymýšlet už vymyšlený...

13.05.2007, 14:58 |
erix7 (K)
jako tomak
erix7: 12V baterka není problém ale jak vyřešit to napájení zatím nevím, předělat celý na 12V to nechce, chtěl by to mít vše originál, napadá mě nějaký trafo 6V na 12V plus ještě jedna kvalitní 6V baterka aby to hned nevyždímal (Luke mi neporadí on má 12V rozvod), pokud by měl někdo ještě nějaký nápad tak uvítám

15.05.2007, 02:16 |
erix7 (K)
to bych rasi uvazoval o pridelani mozna jeste jednoho altiku na 12V treba, anebo silnou 12V baterku s externim dobijenim.
resili sme uz ve vzkazech... ono je totiz svatokradez davat neco do 6v brouka... pridelat jeste jedno dynamo na 12V bude mozna ta nejmensi prasarna ze vsech... jinak to asi nevymyslis...
mozna bych pro radu hledal spis nekoho s trabim ten meltaky 6v rozvod, ne?
u broukaru se totiz moc muzika nenosi (cumej jak puci na vsecko :-D)
erix7: silná bat. s ext. dobíjením mě taky napadla ale netuším jak dlouho by to vydrželo hrát (když uvažuju do těch 500W RMS), zkouším hledat měnič 6V- 12V ale nic jsem nenašel, přece musí existovat :)
Luke: až to vykoumáme tak budou čumět jako puci ještě víc :)
co mas zac? nahod fotku... zkusim kamarada treba nam nec postavi nejakej prevadec
a nebo prehod dynamo (nebo dej altik) relatko, baterku a zarovicky... zbytek by mel zustat stejnej... vsecko se da dodat ;-)
Luke: to by byl kamarád moc hodnej, kdyby něco postavil, a fotku myslíš přesně čeho brouka, motoru, vnitřku, až za ním pojedu tak můžu nafotit
no probiral sem to s nim... a narovinu rekl ze to to dynamo neutahne... takze vymenit za 12V... a nebo se na to vysrat sehnat dobovy rejdijou a ten jeden origo repracek kerej byl uprostred palubky a nekurvit klasiku
fotky brouka ;-)
Luke: OK, až k němu pojedu tak něco nafotím