Navštíveno 1265x

18mm se mi zdá málo , bude 20mm stačit? nebo ještě víc?

13.05.2007, 10:52 |
Kamil 20ka v pohodě stačí

13.05.2007, 10:53 |
Tomak hlavně aby se ti neprohýbalo, záleží to na rozměru plata. nejlépe nějaký nosník tam dát...

13.05.2007, 10:54 |
Kamil ta 20ka se neprohýbá ani bez pantu
To taky zalezi jaky mas plato. Urcite je rozdil mezi platem co ma Octavka a treba co ma Kia Picanto. Pak zalezi co do toho chces dat za repro. Mysli taky na Vahu, pokud budes delat plato vunkcni, tak aby ti to unesly vzpery 5dv.
podobne ako píše Ryves... Záleži od toho do čoho je to pláto a tiež čo na ňho pôjde.... či trojpásma alebo niejaky 30cm freeair. Ale 20tka by mala stačiť...
Pude to na GIV dveře s ním trápit určitě nebudou, pudou tam na 99% ovály.
Na fáčku sem měl 18 a prohýbalo se :( šel tam navrtat nosník ale byl to humáč. Možná to vidím tak na 25mm "pro jistotu"
25 je zbytecny. Ja sem mel plato v octavce z 22mm MDF. Tam kdyb byl reprak nebo nejaka nosna cast tak sem nechal 22mm a tam kde to bylo zbytecny, tak jsem to odfrezoval na cca 10mm.
Ja to ukutil z 12mm MDF a je to celi vystuzeny domkem na ovalky vaha luksusne mala a pevnost luksusne velka :-)
Já dělal z 20 a na přední a zadní hraně ještě zasílené 8 centimetrovým pruhem 20. Byli v tom ovály a 30 freeair a nic se neprohýbalo.