Navštíveno 833x

13.05.2007, 22:06 |
KaZaN Neřešil, neviděl někdo někde na živo nebo jen na netu nějakou decentní instalaci do Vita? Jen muzika, žádný výstřelky, váhám jak tu plechovku ozvučit příjemně..
u vita je to relativne jednoznacny... vsecko sem resil dopredu... basak do malicko upravene dutiny v predni spolujezdcove sedacky... zesilovace sem nasrouboval na sedacky zezadu...(respektive na ty plechove "podsady")

13.05.2007, 23:04 |
KaZaN ja budu pod spolujezdcem mit druho baterku amenic, takze tam s nic nevejde, ale subac pujde za druhou radu sedacek...jde mi spis o umisteni repro, origo mam jen v paklube a jeden par vzadu v boku v tapecu.
my sme davali 16tky do dveri + smerovany vesky (bez domecku) a v zadnich bocich sme davali na mdf podlozky ovaly... mela to bejt nenarocna instalace ale fotky bohuzel nemam :-( je to uz cca dva roky

14.05.2007, 02:00 |
KaZaN a do dveri jak? ja mam repra v palube, ve dverich nic
ja uz si to presne nepamatuju kam... musel bych videt dvere Vita ;-) ale vim ze mel wokna v elektrice a tam kde normalne ma bejt klicka sme natvrdo vyrizli diru a prez mdf krouzky sme nandali 16tky... po napasovani sme obrousili mdfku do jakehos takehos tvaru a prestrikaly na cerno

14.05.2007, 21:23 |
KaZaN Hmmmmm.... to asi sám nezvládnu, budu muset někde škemrat o pomocnou ruku (o:
Taky mám v elektrice okna a v místě, kde je záslepka na kličku je pravda, že je relativně místo.... zkusím najít foto ...jinak zítra vyfotím.

14.05.2007, 21:26 |
KaZaN Tak dvéře nemám asi teď hned, tak aspoň vnitřek zadku zatím...(o:

ja bych mozna resil basak do te diry pod prostredni sedackou... premejsleli sme u te nasi instalace taky

14.05.2007, 22:57 |
KaZaN Ja ho mam spis v planu za tu levou (z pohledu na fotce), ale je fakt, že to vychází z toho, že sem tam původně chtěl dát toho obra co mi zabírá celej celej kufr v Golfu (o:
Jinak ta prostredni sedacka je to jediny co se da vyndat a dostat se do zadni casti, alespon dokud mam tyhle tupomozčí sedáky, kde nejde sundat jen krajní )o: aby byla inteligentní ulička dozadu.
Takže Luke máš možná recht, mám vyhlídlej subáč, vokouknu rozměry, třeba by se tam vlezl....
kup samotnej basak, zmer diru a bednu zpocitame ;-)

14.05.2007, 23:39 |
KaZaN ..no to je slovo do pranice.. (o;

15.05.2007, 02:22 |
erix7 (K)
basak ve stredu toho auta tam bude tak na okrasu, laboroval sem s basakem v MB Sprinteru :)

15.05.2007, 02:23 |
erix7 (K)
anebo se opravim, do stredu to auta ( chapeme po delce vozu) bych volil jedine bandpass.

15.05.2007, 08:37 |
KaZaN A kam si ho dolaboroval Eriku?

16.05.2007, 03:00 |
KaZaN Já jsem tak na to dneska čuměl ještě a vono jako napasovat to mezi ty sedačky by asi znamenalo, že mi budou hrát i ty sedáky, což by se mi asi moc nelíbilo (o;

17.05.2007, 15:24 |
KaZaN Aaaaa ještě jedno furt nevím..kudy nejlíp ve Vitu protahat signálový kejbly dozadu...

18.05.2007, 00:30 |
KaZaN Čím vytlumit ty boky, víko a šoupačky Vita? Dostal jsem zatím jen tip na nějakou ty lisovanou vatu z OBI bo co, zavařit to do igelitu a šup s tím do těch prostor za tapecama.... strop polepit něčím jako je tappajomat.... přední dveře asi taky tak....

23.05.2007, 00:20 |
KaZaN Tak konečně ty dveře Vita (o: Koukal jsem a tchán má na dveřích Vita repra ve spodní části vpředu...což je ais logicky jediný použitelný místo....