Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Multimedia..

o Navštíveno 830x o
o 13.05.2007, 23:04 | Biturb
Caute, slo by nejak udelat zeby radio bralo data(berme v uvahu dvd radio jako napr Jvc avx2,ktere ma divxy a fotky,ale muselo by mit usb prez ktery se da pripojit hdd) z hdd?

o 13.05.2007, 23:50 | clown
no to je otazka, ktery radio si pres USB necha pripojit USB HDD .. protoze to nebude MASS STORAGE jako USB flash disky ....

nebude jednodussi mit Kenwooda co umi i Ipod video ? .. mozna placam ..
o 14.05.2007, 00:08 | Biturb
ipod video myslis co?Mov?ktery prehrava quick time?To mi je na hovno..bo mam same avicka..byla to jen prihloupla otazka..jen jsem si rek co kdyby.)
o 15.05.2007, 12:10 | manolo
nebude jednodusi postavit si carpc?
bude to stat min jak AVX2 a bude to umet od MP3 po internet cokoliv, jen koupis dotykove LCD, za par kacek a nejaky postarsi pocitac...

kdybys chtel poradit, napis
o 15.05.2007, 12:23 | Goldies
manolo: A co na to rekne kvalita zvukoveho vystupu? Asi nic moc, ze? :-)
o 15.05.2007, 12:30 | Shr3k
13/05/2007 23:50 clown: HDD připojený přes USB je samozřejmě zařízení typu USB Mass Storage. Ano, plácáš. :-)

Biturb: iPod Video přehrává videosoubory typu MPEG-4. Pro přehrávání AVI z disku si pořiď nějaký HDD player. Třeba Emtec Cube, nebo G-Tech ... víc Google
o 15.05.2007, 12:41 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
Shr3k: máš ten Emtec Cube vyzkoušený? Co jsem slyšel tak jde prý jen bud zvuk nebo obraz.....ale oboje najednou ne....
o 15.05.2007, 14:40 | Shr3k
Tak podle testů jde obojí, ale třeba existují nějaké special kousky ;o). Já bych raději ale koupil G-Tech ( www.disk.cz ), protože má příslušenství do auta.

Nicméně mám 80GB iPod Video, takže to neřeším...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3637 sekund.