Navštíveno 856x

presny, rychly, proste "kvalitny" bas
k dispozicii je max 20-litrov na uzavretu ozvucnicu
a 300W @ 8Ohm alebo 500W @ 4Ohm
doterajsi kandidati su
Visaton TIW 250
[ Link ] … 0xs_8.html
Peerless XXLS 10 CW
[ Link ] za rozumne navrhy vopred dakujem
sorry, spatny link na ten Visaton, tu je funkcny>
[ Link ]
Priznám sa že takéto kusky som v živote nevidel, ale zaujali ma parametrami a opisom. Čo stoja také "srandy"? Asi pekné prachy, že?
deathrabit: podobne ako zakladna seria JL Audio 10w1v2

15.05.2007, 02:14 |
erix7 (K)
RM210SL -
[ Link ] reference muze dat treba Petar.(mimo mne)
Co je to za znacky? estli chces byt zklamanej, tak do nich jsi - ja bych bejt tebou volil osvedcenou kvalitu a tradici - a to bud Rockford Fosgate P310D4
[ Link ] nebo P312D4 nebo Lightning Audio Strike
[ Link ] nebo Strikew S4.12.VC2
[ Link ]

17.05.2007, 02:21 |
erix7 (K)
trance_dj, docela si mne pobavil.
erix: aj mne vycaril usmev na tvari
trance: :-)
Tak sem se dneska poprvy taky zasmal :-)
Jsem rad ze jste se zasmali . . . panove. Jiste jste znalejsi nez ja ( kdyz mi tyto sub nic nerikaji ) a tak by mi mohl nektery z vas posmevacku slusne a strucne povedet, o jakou znacku se jedna. Jake vysledky maji jeho woofery ( high-end slovo dnes pouziva kazdy druhy vyrobce, pokud jsou kvalitni tyto woofery, rad sklonim svuj hrbet ) a tak dale. Cekam vasi odpoved , zvlaste od pana Veseleho, kdyz se za cely den nezasmeje . . . Dekuji mnohokrat
No nejak se den nevyved a tak sem se holt zasmal az vecer. Nejde o to, ze si fanda RF ale o to co si napsal. Ty neznas nebo si neslysel tyto SW ale pises, ze kdyz je nekdo koupi, tak bude zklamanej. Nesmeju se tomu co doporucujes, to je tvuj nazor, ale tomu ze vis ze bude zklamanej.
Trance: toto myslim v dobrom: Su to 2 top znacky v home hifi menicoch a robia aj veci do auta.
Pozri si stranky tympany.com a zistis, ze robi peerless, scanspeek a vifa.
Visaton su nemci, menice vyvinute a vyrobene v nemecku, nie shit ala Sinus live, ktore su made in china a v reklame sa len tvaria nemecky.
Pozri si trocha teoriu o T/S parametroch, zisti co je co je to napr. group delay atd... stiahni lspCAD alebo WinISD, sprav si nejake simulacie ozvucnic skus nieco postavit a POTOM sa mozme normalne VECNE porozpravat.
2 trance: to co si napsal nejsou spatny suby ale je to na tlak a ne na SQ
O.K. diky za info. Trochu jsem se na ne pozeptal . . . Clovek se porad dozvida neco noveho :o)
noclue: som myslel, že viac bude...tak to je fajn..celkom primerane ceny za take basaky :)))

22.05.2007, 01:40 |
erix7 (K)
noclue, inak uz je aj RE Audio na sklade, ak ti to nieco napovie :)

24.05.2007, 18:56 |
petis Nějakej Boston. Kdysi jsem přemejšlel o G510.
Bedna tuším měla bejt okolo 20L uzavřenka a 500W rms tam bylo takly ale na 2 ohmy. Cívky byly 2x4ohm. nebo to zapojit na 8ohmu:-)