Navštíveno 866x

čo sa mohlo stať,ked som počuval mojho emphasera,bedna je vyladená dosť vysoko,na dB drag.POčuval som lil jona ktoré malo dosť nízke frekvencie,a samozrejme pri tej bedni velká výchylka.....a zrazu velký dym z kufra,a veeelký smrad,ale hrá to dalej,sa mi zdá že tak isto.Mám čakať,že pomalyčky mi to odíde do väčšných lovíšť???mám to zapojene na helix dark Blue 1000.2
Dik za odpovede
Kamosovi se stalo to same ne teda na SW pro dB drag ale slabsi trida GZ smrdelo celi auto aspon tyden!!! Ale porad to hraje uz pul roku a nepozoruje on ani nikdo jiny ze by SW spomaloval nebo odchazel porad hraje taky nikdo nevi coto! a bedna byla origo tak to nikdo nechtel kuchat. :-)
cpa: to mas v tej bedni v ktorej bol VDO?
jj mám,lebo podla výpočtov a aj podla výrobcu treba to iste a aj nátrubky tie iste :P
jaaj,dufam že neodíde,ale asi hej :(((((((((

16.05.2007, 23:07 |
Kotva Teoreticky by to mohla zpusobit rozzhavena kmitacka a ten coud jde z toho laku, kterym je obalena. Cili, jestli ten proud nebyl tak velkej aby ji prepalil, mohl ji jen "nazhavit".
Pak je otazka jak moc se lak rozsiril smerem k polovym nastavcum, vzhledem k tomu, ze ti to hraje a jestli neslysis zadny drhnuti, melo by to byt v cajku. Jisty riziko muze byt v tom, ze tam vznikne tkzv. "zavitak", tedy ze se vodive spoji zavity mezi sebou a tim reprak ztraci vykon. Snad nekecam...
Ja v praxi zadnej reprak jeste neodpalil, takze tezko radit, ale tohle bych tipnul. Urcite se jeste vyjadri nekdo, kdo s tim ma prakticky zkusenosti :)
jako kotva, taky se mi kolikrat zakourilo z woofru a pak hraly treba pul roku v klidu
takže vymontujem ho a pozrem sa na to???len dufam že mi neodíde na prvom meraní,síce možno už aj tak nenatlačí tolko kolko by som natlačil pred tým,ale čo už narobíme :(((
dakujem za každy koment,ešte keby sa niekto k tomu vyjadril,napr LADA a podobný,bol by som rád :)