Navštíveno 717x

Ahoj, mám dotaz, neodolal sem a pořídil kapík z druhé ruky, chystám se ho zapojit, ale bohužel nebyl přiložen napájecí odpor nebo žárovička a momentálně nemám po ruce náhradu. Asi by se nic nestalo, kdybych to zapojil natvrdo, tak, že bych vypojil baterku připojil kapík a až po tom bat. svorku. Je se bojím, abych neodpálil elektroniku. Zas je to ale podle mého docela kvalitní kapík od ACR,takže by nemělo a druhá věc, byl používaný.
ty nemas ani zarovku? ja vzdycky vyndaval ze svetel
JJ to je pravda, to můžu, jen jak to mám provést, jestli máš nějaký nákres nebo jestli mi to popíšeš? Mám tam na kabelech už voka. A stalo by se něco, kdybych to dal natvrdo?
no nedelal bych to natvrdo, nic se stat nemusi ale opalis si oka, normale pripoj - pol na baterku i na kapik a pak zapoj + k baterce a na druhej konec dej zarovku a druhym polem zarovky se dotkni + polu kapiku mela by se rozsvitit, az zhasne tak to muzes pripojit natvrdo. Jestli tam mas 3ti sroubek, vecinou takovy maly tak tam se pripojuje + remote z radia na spinani displeje
Ne ne, remote není je spínaný změnou napětí. Jasný díky moc, tam někde vyhrabu záložní žárovičku od blinkrů. Hele Víťo, každopádně dík moc. Doufám, že to aspoň zlepší čistotu a razanci basů.
neni zac, no uvidis jestli to pomuze, na slabsi zesik jo pokud mas kratky kabely k zesu ale na silnejsi to cenu moc nema. veci vyznam ma lepsi baterka

17.05.2007, 13:07 |
Majk-fox | Upraveno: 2007-05-17 13:18:12
No, právě je slabší zes je to carpower HPB 1502 na Blackbass12 a zdá se mi, že Blackbass není nakrmený. Jinak ke kapíku je těsně za ním rozvodný blok a z něj do dvou zesů s tím, že k zesu na sw je délka kabelu 22cm a ke druhému 4 kanálu je to kolem 30-ti.Takže v normě.
Blackbass ma 2x4 ohmy jak to mas zapojeny? jestli kazdou civku na kanal tak ten zes je slabej, na tenhle zesik ho moc nezapojis aby si ho vyuzil maximalne
JJ je to 4+4. To HPbéčko by mohlo bejt silnější, škoda:-( Jinak je to celkem dobrej zesík,ale tak na 1 cívkovej sw a zmůstkovat ho.
jj asi tak dostanes z neho vykon bud na 2 ohmech na kanal nebo na 4 ohmech na mustek, takhle nee

17.05.2007, 13:47 |
Majk-fox | Upraveno: 2007-05-17 13:52:13
No jo, zas pokud bych ho dal do 2Ohm, tak nebudu v zimě potřebovat topení, docela se pak takhle hřeje. Ne, víš, docela dost to tlačí a vzhledem k tomu, že poslouchám metal, tak ne vždy je to ideální, takže zvažuju předělat box a volil bych asi uzavřenku. Ale domnívám se, že ten kapík mi pomůže k přesnější reprodukci.
do 2 ohmu ho muzes zapojit na kanal ale ne do mustku a to s jednim blackbassem nezapojis
Hm, nebudu to hrotit, ty dvě cívky jsou docela nevýhodou. Škoda:-(
no neni to nevyhoda jen to neni moc dobre zvolenej zesik na tenhle woofer
Máš nějaký typ do 4.500,-
macAudio MP MONO výkon rms do 2 ohmů: 400 W
Magnat Xcite 801 výkon rms do 2 ohmů: 400 W
vyhoda tehlech dvoucivek je ze se daji dobre parovat a staci ti pak silnejsi dvoukanal u jednoho woofru je to trochu problem