Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ozvuceni mondeo - nabidnete

o Navštíveno 818x o
o 18.05.2007, 23:28 | pidibi
cau, zvazuju ozvuceni modnea (kombi) - puvodne jsem chtel vymenit jen repraky, ale to mi bylo rozmluveno, takze moje pozadavky, plus predvyber

1.faze - repro predni komponentove 165mm - ze zacatku bude hrat na puvodni audio - PB, Alpine, jine? (vytlumit? redukci plastovou nebo mdf? je tam puvodne oval)
2. faze - vymena radia (USB nebo DVD-MP3)
3. faze - zesilovac - predni repro plus SW - SW aktivni - co nejmensi - kufr musi slouzit puvodnimu ucelu - idealne takto nebo podobne - [ Link ] - Axton AB20?, neco podobneho, mensiho? Blaupunkt THb 200A?

plus samozrejme - kabely a podobnou bizuterii

cenove ne nejvetsi sunt ne nejdrazssi - repro tak 3-5, basak 5, zesak netusim, ale aby to doplnoval, stejne tak radio

diky za rady

o 19.05.2007, 10:10 | CarMedia.cz
kdyžtak se mi ozvi na ICQ a probereme to, možností je plno a za rozumné peníze.. :-)
o 20.05.2007, 02:15 | prohifi.cz
2 pidibi: jestli jeste nemas vybrano, tak napis nebo cinkni a zkusim poradit, par napadu uz by bylo :-)

jinak k prvni fazi urcite tlumit a urcite mdf redukci - nutne podminky, at to nejsou vyhozene penize

u vyberu prednich komp si dej zalezet - v teto cene uz je spousta zajimaveho, ale ne vse hraje tak dobre, aby to za ty penize stalo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3332 sekund.