Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada tlumení

o Navštíveno 617x o
o 19.05.2007, 17:42 | Lukin.xxx
zdarec chci se informovat o tlumeni jak spravně vytlumit přední a 5 dveře??co budu konkretně potřebovat???mam v kufru silny sw a začina to pěkně dělat bordel diky za rady

o 19.05.2007, 18:06 | P3RF3KT
nejlepsi na to dle me bude toto:

[ Link ]

samolepící asfaltová deska a tlumení je jednoduche sundej tapeciry z dveří a volep to všude kde to jen pude :-))
o 19.05.2007, 19:49 | Fridom
Koupil jsem toto [ Link ]
Je to za velmi přijatelnou cenu a když se to nechá na sluníčku, tak se s tim pak pracuje suprově, jelikoš chci tlumit celé auto, tak jsem vzal tohle.
Kamarád už si s tim auto vylepil a velká spokojenost.
Na to že je to poměrně dost levné oproti ostatnímu tlumení, tak můžu říc, že jsem byl z tlumícími účinky velmi spokojen.
Čekal jsem, že když je to tak levné, že to bude o ničem, ale opak byl pravdou.
Vřele doporučuji !
o 19.05.2007, 20:00 | Tomak
Používal jsem oba materiály a taky velká spokojenost!
o 19.05.2007, 20:57 | Lukin.xxx
ok toto lepite na plechy dovnitř dveří a to je komplet hotovo??? neby se něco ještě dava mezi tapec a dveře?
o 20.05.2007, 02:18 | prohifi.cz
2 Lukin.xxx: timto polepis vnejsi a vnitrni plech a je vhodne polepit i stycna mista tapecirunku a toho polepeneho plechu, ale neni to podminkou

pokud bys chtel tlumit hodne dobre, doporucil bych ti jeste dat brax exvibration na tapecaky - krasne je tim zpevnis a je to znat
o 20.05.2007, 02:35 | audioves.cz
Lukin: tlumicich materialu je cela rada a kazdej ma nejake prednosti a nejake nevyhody. Osobne bych volil kombinaci ruznych materialu. Jako vsude i tady jde dost o penize. Pokud si ochotny zainvestopvat do kvality, tak super tlumeni dela Stinger. Sam s nim ted delam a opravdu perfektni material a dela se s nim velmi dobre. Pokud mas omezenej rozpocet, tak na kufr bych klidne pouzil tecsound a na predni dvere zase neco kvalitnejsiho.
Je to na delsi debatu, pokud budes mit zajem, tak napis na mail nebo icq a muzem to probrat podrobnejs.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3229 sekund.