Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz ohledně ozvučnice pro Pio 3004SPL:-D už možná po sté :-D

o Navštíveno 1435x o
o 21.05.2007, 05:15 | DEFiK | Upraveno: 2007-05-21 05:17:59
Takže zrobil jsem si bednu pro novýho mazlíka abych viděl co dokáže :-D (Pioneer 3004SPL 1000W RMS a krmí ho JBL 1200.1 na 2OHm cca 1240W RMS) no ale něják jsem zatím hooodně zklamán postavil jsem bednu 47,6l dle doporučení výrobce a snažil jsem se přepočítat bassreflex nátrubek (průměr 76mm x delka 165mm) na štěrbinu no a objemově mně to vyšlo na štěrbinu cca výška2,2 x šířka47 x hloubka7.5cm. No tak bednu jsem již postavil a předběžně sešrouboval hodil do auta a čekal divy ale nic subb sice hraje a řekl bych že dost ale vůbec netlačí :-(!!! NO a na to jsem se těšil nejvíc :-D!!! Něják teď přemýšlím kde je chyba :-( prolezl jsem pár prográmků na návrh ozvučnice a po dlouhým bádání jsem objevil něco jako že ekvivalent k tomu nátrubku může být štěrbina o rozměrech cca 1,2x47x42cm! No tak nevím jestli se ubírám správným směrem jelikož tyhle rozměry jsou ve výsledku ůplně jiný objem než bassreflex nátrubku! Díky za každou radu už mám pár sestav za sebou ale vždy s nátrubkem ale tady jsem se fakt hryzl :-(...GRR... Zrovna nejsem v Česku tak tu nemám zas tak moc možností k pokusům :-(! Takže dík za jakoukoliv radu popřípadě jestli má někdo s tímhle subbem zkušenosti ať se mi ozve, předem Díky! Jak vyřeším tohle tak dodám fotky i se zástavbou LCD do předního panelu v GOlfu 2 :-D! BYe DEFiK

o 21.05.2007, 05:36 | DEFiK
Ještě dotaz nezkoušel někdo dát na monoblok JBL 1200.1 zátěž (2xSub) 1OHm? :-D
o 22.05.2007, 03:59 | DEFiK
Nikdo nic :-(? Určitě jste to již někdo řešil! Budu rád za každouz radu... dík DEFiK
o 22.05.2007, 09:35 | manolo
ja mel woofer od Hifa a ten zase brutalne tlacil, bedna byla podle parametru a bylo to k nevydrzeni, musela se zvetsovat...kdyz netlaci zkus zmenosovat :))
o 27.05.2007, 11:01 | Tonysss
Podle mě ,máš moc úský BR 2,2 cm je málo na takový průvan. Zvětši ho na min 5-7cm * těch 47 a natáhni do délky,aby to podle výpočt vyšlo.
Zkus si to cvišně zadat do programu WinISD .
Mě se osobně nejvíce osvěčilo velká plocha basreflexu.

viz. [ Link ]

[ Link ]
o 27.05.2007, 11:02 | Tonysss

foto k příspěvku  od Tonysss

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3693 sekund.