Navštíveno 1067x

Ahoj. Prosím vás, nevíte někdo jak hluboký repra se do tohohle auta vejdou do předních dveří? Bez úprav těch dveří. Tady na fóru jsem vyčetl jen že o průměru 16cm, ale hloubka nic...

22.05.2007, 17:29 |
hoff Asi pred 2roky js tam montoval (presny typ uz nevim-auto slo do sveta) pioneer,kompo,cena okolo 3tis. Bez podlozek primo na plech dveri a zadny problem..
323F jsem mel. Bez MDF krouzku se tam na hlubku nevesli ani 165ky Bluecka ktery maj 62mm (nebo vesli ale nesli stahovat okna az dolu) potom jsem napachal krouzky z MDFky cca. 10mm pekne vytvarovat podle toho prolisu co tam je a uz to bylo OK, myslim ze ten rozmer je takova hranice o moc vic by se tam bez vetsich uprav asi nedostalo, takhle se to vejde i pod tapec a HiddenPower :))

22.05.2007, 23:47 |
MaxxT mas email..
myslim že jsem tam naměřil 52mm ale nejsem si uplně jistej! už je to nějakej pátek co jsme to měřil!
Kluci děkuju vám, moc jste mi pomohli.
Mimochodem,kdyby to někoho zajímalo, teď jsem měřil origo repra a mají hloubku 45mm. A asi 4mm tlustou distanční podložku z papíru.
no mam to same auto a problem sem taky resil protoze 16,5 tam vlezlo ale na knap tak sem si udelal ze dreva krouzky a zalaminoval je na ten plast s kapsou a pak tam vlezly v poho a dokonce to krasne vypada doporucuji tuhle volbu