Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Doporucte hudbu

o Navštíveno 875x o
o 25.05.2007, 23:26 | norsi
Pomalu budu mit dostavenyho Civica (kompletne zrekonstruovanej sedan rv.1987), takze ted resim hudbu. Problem je, ze bude civic stat zatim venku (garaz mam bohuzel jednu). Radio bych idelane neco, aby se hodilo k stylu auta (pravdepodobne sezenu nejaky starsi naka). Otazka je co pouzit za kombinaci za zesik, repro a sw, aby to hralo kvalitne a zaroven v pripade kradeze neprisel o... U sestavy mi jde hlavne o to, aby hrala co nejpresnejc. TUC TUC sestavu nechci.

Pro predstavu v druhym aute mam Rodek RO500DVD, ALPINE SPX 177R a zesik Rodek (4k, typ ted nevim). SW v sestave nemam, protoze sem zatim neprisel na to, jak ho umistit do kufru tak, aby to hralo slusne v kabine (2 mistny auto s oddelenymkufrem).

Co byste doporucili. Klidne i z pouzitych dilu. Diky

o 25.05.2007, 23:29 | norsi
Jinak mojne predstava:

- predek kompa bud 130 nebo 165mm
- zadek zatim jeste nevim, protoze plato ma auto kovovy a nejdriv musim zjistit, kam bych repro umistil. Takze asi do dveri a tim padem opet kompa.
- zesik 4k plus neco na SW
- SW asi v uzavreny ozvucnici, aby byly basy co nejpresnejsi

o 26.05.2007, 00:35 | Toyo
no zalezi jakej mas rozpocet na jednotlivy komponenty
o 26.05.2007, 05:49 | Robo
jako Toyo....
o 26.05.2007, 12:33 | norsi
Jasny, takze to reknu naopak. Neco, aby to odpovidalo urovni toho naka, zbytecne to nedegradovalo jeho vlastnosti a zaroven to nebyl uplnej mazec. Rozpocet nemam, protoze to stejen vzdycky skonci tak, ze utratim nekolikrat vic...

Ad zesik - nasel jsem doma muj bejvalej Rodek 4kanal ( [ Link ] ale 4k). Jaka je to kvalita? Kdysi jsem ho koupil, ale nikdy jsem ho nehral.

Ev. je rozumny koupit napr starsiho soundstream? Koukal jsem, ze na ebay jsou za slusny penize, takze v pripade kradeze by to nebyla tak velka skoda a udajne by to melo byt spis na SQ...
o 26.05.2007, 12:46 | Robo
Rodeka jsem měl 680i a zvukově mě nenadchnul.Zkus se podívat po nějakém Audisonovi,někdo tady prodává 5-ti kanál za 3,5tis.Měl jsem z týhle řady 4k na něm Cantony CS2.16 a super detailní poslech :-)
o 26.05.2007, 15:08 | SilverGhost
Já jsem Rodeka R680i měl taky hrál suprově. Takže nedej na názory někoho jiného a nejdříve ho vyzkoušej. Jsem si jist, že budeš spokojen. A když ne, není nic jednoduššího, než jen vyměnit zesík.
Jinak pokud máš oddělený kufr, tak použij něco silnějšího (zesík i bednu s vyšší zatížitelností), aby si basy vůbec do auta dostal. Ozvučnici basreflexovou nebo bandpas, uzavřenou ne. Případně si můžeš pomoci nátrubky do plata u zadního okna.
o 26.05.2007, 16:41 | CarMedia.cz
Já osobně bych na to šel trochu jinak. První věc je ta, že bych do zadních dveří nedával kompa. Spíš bych si za ty ušetřené peníze pořídil lepší kompa na předek. Doporučil bych ti buď DLS MS6A nebo U-Dimension JR6 comp. Na to bych zvolil zesík U-Dimension JR 2.370. Vzhledem k tomu, že ti jde hlavně o přesnost, vůbec bych se nebál ozvučnice uzavřené. 100% to bude chtít udělat nějaké průduchy do plata. SW bych doporučil U-Dimension RM 210L a na něj druhý zesilovač U-Dimension JR 2.370. Ten, kdo slyšel projev techto zesilovačů a jednotlivých repro, určitě rád potvrdí, že s touhle sestavou přesnost mít budeš.

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Kdyby jsi to chtěl víc probrat, tak se mi ozvi na ICQ 306011919 nebo i na tel. 777003124..
o 27.05.2007, 08:32 | Robo
jj,jak píše Silver,nejdříve někde poslechni:-)
o 27.05.2007, 12:40 | norsi
to SG: Urcite ho vyzkousim. Zkusim ho pichnout do targy na HU od Rodeka a uvidim, jak si budou rozumet...

to Pastak: Ono nejde o to, abyc na necem usetril a koupil drazsiho neco jinyho. Jak uz sem psal, tak zakladni problem je, ze mam jenom jednu garaz, tak abych v pripade krdeze neprisel o moc. Mit jeste jednu garaz, tak bych se taky rozhodoval jinak.

Na U-dimension se kouknu. Diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3786 sekund.