Navštíveno 1023x

27.05.2007, 23:28 |
pivasek | Upraveno: 2007-05-27 23:29:11
dneska jsem koupil k sw Hertz zesilovač Sinus Live SL-A1500D.. pootočím ovladačem mírně napravo že sotva woofer začne hrát a jde odněkud nepříjemný drnčení.. zatím jsem to moc nezkoumal, ale na první pohled to vypadá jakoby narážel závěs do krycí mřížky, je to možný?
sorry ale zapomen na to ze ti to z tim Sinusem nekdy bude hrat dobre
je to proste uplne šrotove zesak nema zadne zvuk proste katastrofa.
promin ale jinak se to rict neda
kup jine zesak moja rada ;-)
vím že má malý DFko, ale přece to nemůže bejt tak hrozný... jinak ten závěs do mřížky nenaráží, teď jsem na to koukal..
Kleneex já měl dva a neoznačil bych to za šrotovej zes pokud to nepřežene s bassboostem je v pohodě
Pivásek, je možný, že ti tam brnčej kabely od šasy o membránu.
El-diablo ty si je mel na DB Drag a ne na poslech a vis sam jak to piskalo atd. ;-) proste tenhle zesak na POSLECH ne!!
na bassboost jsem už jsem taky přišel, malinko to pomohlo ale stejnak.. asi je fakt něco vevnitř.. Mám teď dovolenou, tak do toho zítra mrknu a uvidíme.. Jinak mě nepčříde že by to byl špatnej zesík.. sice ne úplnej ideál, ale měl by stačit..
Kleenex pískla zdroj nepískalo to v repro takže to nemělo s poslechem nic společnýho a jeden čas sem měl jen jeden sub v bedně a poslouchatelnost byla normální žádný drnčení
takže zesilovač je úplně v poho i na poslech, problém byl jinde.. Odmontoval jsem krycí mřížku a hned jsem přišel na první vadu - byly povolený snad všechny šroubky držící repro k bedně. Zdrojem drnčení byly ale opravdu dráty vedoucí z připojovacího terminálu k repráku, předchozí majitel je totiž asi měnil za průřezově větší a místo toho, aby na ně namáčkl takový ty násuvný konektůrky to jen omotal okolo a zalepil průhlednou kancelářskou izolepou a ta právě při průtoku vzduchu drnčela, nebo spíš tak trochu bzučela.. Nestačil jsem se divit.. Teď už je vše v pořádku, už jen vyřešit drnčení SPZtky a plechů na pátých dvěří :))
Pivasek: No vidíš, to jsou jediný věci, co s tim mohou být.:-)
jj, mě to bylo nějaký divný že by to bylo zesilovačem.. :o) Teď ještě to tlumení, nemáte někdo zkušenosti s tlumením pátých dveří u hudby o výkonu 500W RMS? :o)