Navštíveno 1284x

Toto mě dneska přišlo a o víkendu hurá na stawbu sw:-) Ehm pro domácí kino. Beyma 12BR 70

No jo ale tenhle telefonek je hodne malickej :-)))
Ne sranda pakny kousci!
ELmartyn:-)))) Já vím, jinej nemám, proto je tam ta propiska:-)
jo tu sem ne prvni pohled nezaregistroval! Hups.
Kam bys hopsal, s touhle sestavou se bude drolit omitka v obejvaku. U sousedu...
přesně tak. Ne že by s tim ten dům uplně zboural, ale rachot to bude pořádněj. a v reprobednách pro domácí použití tuplěm. blahopřeju :-)
He:-) Už se těším, až si pustím jurskej park/ ztracenej svět a až půjde tyranosaurus:-)))
jo, těšil bych se taky jak malej parchant :D :D :D

28.05.2007, 22:54 |
Kotva Cim to budes krmit?
Kotva: Zatím použiju sw vyhybku a mám tam zesík dvou kanál poctivejch 2 x 200W je to starej ,ještě v Japonsku vyrobenej Sharp z 80 tých let. No a pak buď si nechám udělat přímo modul zesu nebo si udělám měnič napětí a píchnu na ně auto zesík:-)

29.05.2007, 14:08 |
323Marty | Upraveno: 2007-05-29 14:10:49
Z těhdle stavim třípásma. Naroubuju k nim Beymy 5MP60N a T-2030. Výhybku mi na objednávku staví Nostrdo s DF 400 a 3500Hz, taky se už moc těšim.
Majku, jak velkou budeš dělat bednu a nátrubky?
90l na každej a nátrubky ještě musím poladit. Vzhledem k tomu, že to bude na filmy, tak co nejníž, takže hoodně dlouhý nátrbky a možná i štěrbinu:-)
Tak to ještě jde. Já budu mít na každou 120L a nátrubky 100x60mm na cca 37Hz. Dávám to do 25MDF se zdvojenou čelní stěnou a něco málo výztuhama, to by mělo stačit.
...počkej-až si klepne...:-)a kord v takovém objemu....Co to bude kontrolovat za konec??
Reciever Onkyo TX-DS595. Už ho mám dva roky a neměnil bych. Možná za nějaký Onkyo s THX certifikátem, ale jinak ne. Jinak proti tomu objemu nic nenamítá ani výrobce a já v paneláku stejně v životě nevyužiju potenciál těch reproduktorů, takže se deformace cívky nebojim.
Wattman: Snad nee. Doufám:-))

30.05.2007, 10:18 |
clown prosim zapujcit ... , prekazi mi u sousedu jedna betonova zidka :o)))