Navštíveno 926x

Schánim kdo vyrábí SPZ s německým designem.diky moc

28.05.2007, 22:02 |
Timbo co presne bys potreboval?
kopie spz české na německou

29.05.2007, 18:35 |
Timbo tak to ti bohuzel nepomuzu mohl sem ti ji tu nechat udelat ale tohle neudelaj cokoli ale ne kopii znacky bez papiru z toho maj bobky tak nic cus
Timbo: co znamena "bez papiru"? :)

29.05.2007, 20:53 |
Timbo tady v nemecku se delaji znacky primo na dopravce to znamena ze ty si reknes jakou chces baba u okynka ti vypise papir na kterym je tva spz napsana a s tim papirem jdes k jinymu okynku a tam ti tu znacku na pockani vyrobi. znacky se jmeny, znaky a jinymi kokotinkami ti udelaj bez problemu za cca14€ ale znacku na ktere je ten modry prouzek s Deckem ti proste jen tak neudelaj na to potrebujes ten papir aby se to nezneuzivalo
přeci kvuli SPZ nepojedu do německa aby mi jí tam udělali,nikdo v čr to dělat musí.....

29.05.2007, 21:22 |
Timbo | Upraveno: 2007-05-29 21:26:02
to nevim cece jde o to ze nemci maj jinej druh pisma a cislic a jestli je v cechach maj taky to nevim jestli by ti stacilo nechat natisknout ceskou spz nemeckym pismem a cisly ze by sis pak akorat koupil a nalepil prouzek s CZkem tak to by mohlo jit
Já si jí nechal udělat a mám normoš svojí českou RZ ale německým fontem a v EU štítku je D .... dělá to člen T4 z VWclubu ....

30.05.2007, 00:58 |
KaZaN Mám stejnou otázku, k čemu je to dobrý?
že na první pohled je to klasická RZ (policie neprudí že tam není žádná) ale na fotku z radaru by asi koukali divně že německo a začíná to 2H8 :-)
já sháním celý německý SPZky. nemyslím převozky. a někomu z auta se mi nechce je loupnout. na passata se hodí a míň pak zajímám policii. vyzkoušeno..

30.05.2007, 15:56 |
Alííí píďa: To nemyslíš vážně, že ne? :o)))))))))))))))))))))))))

30.05.2007, 16:16 |
Zip Přečet jsem si to celý, ale stejně jsem nepochopil k čemu to je dobrý.
Že míň zajímáš policii? No když tě zastaví a všimne si toho, tak budeš mít spíš o to víc vysvětlování, ne?
jen kvuli designu auta,auto vypada o mrnousek jinak
co ti ludia nevymyslia :-)

31.05.2007, 05:27 |
Ricci Treba s tym ist na hranicu,nech zacne ta prava zabava...

31.05.2007, 23:51 |
KaZaN No ty vado, tak tomu rikam duvody (o: a co hranaty kola nebo alpa misto oleje (o; ?
alpu misto oleje nikdo neoceni pac ji neuvidi, ale ty hranaty kola by mohli byt cool :-D