Navštíveno 1305x

V piatok 25.5.2007 sme konecne dokoncili kompletnu prerabku favorita na sutazne auto na EMMA ESPL. Hned sa vyrazilo na zraz do Trencina, kde bol o neho neskutocny zaujem.

No pri navrate po dialnici 17km od Bratislavy nam ho zrusil jeden ozran na oktavii s 2 promile v krvi, auto je na totalku.(((((((((((((

No tak tohle fakt nasere. Urvat mu hlavu hovadu ožralému.
Tak to je mi líto chlape, to by mě uplně odradilo od dalšího snažení, toho chlapa bych tam na místě umlátil až bych se neznal, takový howada mě fakt serou(ježiši to jsem se zase nasral).
Nejhorší je na tom to, že pojišťovna nezaplatí všechno a ještě se bude cukat, ale přeju pevný nervy.

29.05.2007, 09:21 |
Phase ahoj, siggi.
hej videl som foto uz aj na inych forach, totalka?to fakt, lebo to nevyzera az tak , ale moze byt.
Dufam ze sa vam nic nestalo chalani, a toho s tou oktavkou, by som asi .................
Ach jaj dnes su ludia, ale nezodpovedny, s alkoholom za volant,strasne.
Tak to je mi lito a moc... (nic ve zlym), ale pokud nějaké dily na prodej.... dej vědět
No ty woe, tak to je na zabiti :-((((

29.05.2007, 09:49 |
Zdenek (A)
To se ani neda komentovat............ :-((((((((((((

29.05.2007, 09:49 |
Yawor jako Johanik....
Tak to je mi ľúto. Snaď to s tou poisťovňou nebude také zlé. Odporúčam, nájsť si tam niekoho rozumného, spracovať ho a mali by sa vám vrátiť investície (kamoš mal podobne zrušenú oktávku a všetky tuningové diely mu posiťovňa preplatila), to v prípade, že by to nebola až taka totalka a chcete auto opraviť. Samozrejme, že prácu, snahu a čas, ktorý ste nad autom strávili, vám nikto nevráti. Želám optimizmus a pevné nervy.

29.05.2007, 10:38 |
Alííí Jako všichni nade mnou. :o(((((((((((((((((((((((((((
To je teda dobrej příser :((
Jako všichni. Co dodat :o(((
Kokoti vyjebany!
Creams :))
upřímnou soustrast :o(
je jí škoda...byla opravdu krásná.
Taky upřímnou soustrast...
No a tak to je v řešení??
Přeci to nebyla tvá vina? Jak pojišťovna a co ten idiot pojebanej???
creams co by si chcel urcite sa to bude rozpredavat.
poistovna ti preplati len origo diel a este ti da dole amotrizaciu
to je nejaka blbost - to by mu neproplatili pomalu nic...

29.05.2007, 16:09 |
Cenda siggi - pokud nemate na SK jina pravidla, tak je to blbost, proplati pri dolozeni dokladu o koupi

29.05.2007, 17:24 |
Zdenek (A)
Cenda: Ted jsem predelaval pojistku na auto. Pojistovak rikal, ze pri uhrade skody z povinneho ruceni se pocita s amortizaci. Pri uhrade z havarijni pojistky se plati ceny novych dilu az do vyse tzv. totalni skody. Nejvice me na pojistovnach s*re, ze vubec neberou v potaz aktualni stav zuta. Za skodu na shnilem aute dostas totez jako za skodu na lestence. Maji proste tabulky a reknou, ze auto je 10 let stary a ze ma cenu 70.000. Nezajima je, ze jsi do toho narval 300k za udelal z toho prakticky nove auto.

29.05.2007, 17:59 |
amino no je to urcite v p...pol roka prace a auto znicene za necele dva dni, heh.....zajtra mi dojde chalan na obhliadku uvidime

29.05.2007, 18:01 |
X-sat (M)
8-(((

29.05.2007, 19:24 |
ivls tak to tedy nasere :o((
No ked pol roka natom makali a za dva dni bolo fuc,tak je to dost zle...
Aj mna to moc mrzi Amino co sa vam stalo,ale vy ste sikovny,vy uz nieco vymyslite... :))
žiadne poisťovne, riešiť osobne dotyčného a už sa nikdy ničoho nenapije

29.05.2007, 19:30 |
amino ahoj pusa,co ty robis na tomto fore,to by som rad vedel...

29.05.2007, 19:33 |
amino

29.05.2007, 19:34 |
amino
No proste som musela aj ja okomentovat,to cukrikove auto... ved vsetkych to moc mrzi co sa stalo,az na niektorych zavystlivych ludi..

29.05.2007, 20:25 |
amino Matulka1 mozes ho prist robit
dufam ze sa nato nevykaslete , spravite ho a potom to kazdemu natrete !! drzim palce nech to vyjde, bola by ho skoda..

29.05.2007, 22:33 |
wir amino: aspon si ho dolamal kokota smradlaveho .
uprimná sustrasť hoši,bolo to fakt namakané dielo :((((

30.05.2007, 06:45 |
amino vobec nie,najdolezitejsi bol brat a kamarat,ktori v tom favorite sedeli,ja som sa mu nejako nahodne s bmw este vyhol,no smola,ze letel tak rychlo a chalani ho vobec nezaregistrovali,ale uz sa na tom pracuje,predsa len tak mi nikto auto nicit nebude,no nie?
je to skoda vypadalo to fakt hezky podle fotky to zase nevypada tak zle i kdyz asi kluci meli dost stesti
amino no dobre,ked dovolis,pomozem velmi rada :))
tak to Vas Sigi lituju :-(
Chalani, uprimnu sustrast, fakt bolo nadherne, ale sak jak vas poznam, daco vymyslite, hlavu hore ;)
nekdo rekne blbe facko, rekl bych si to i ja kdyby nebylo videt kolik ja na nem prace v prdeli, lituju te! Ozralemu zmrdovi podpalit chcafku, nafta stejne nehori
škoda toho faťačika fakt pekne autičko.nevzdavať sa opraviť a isť dalej aj ked to nebude jednoduche držim vam palce

30.05.2007, 18:58 |
imax V zlom case na zlom mieste ... kurva to je smola :((((

30.05.2007, 19:19 |
Duris hmm... nevim jestli te potesim, ale fak si to mel hezky... takovy srace by meli rovnout zavirat!

30.05.2007, 20:10 |
Kamil :-((((((((((((((((((((
Ja bych mozna vedel jak z toho ven, udelat to tak, ze by mi to zacvakal ten ozralej kkt. Pak ti to pisnu napr. na email, je to sice kurvarna, ale vuci tomu kund.... bych to udelal s usmevem bejt tebou !
isiel som prave do Senca, ked ste na D1 stali, a som si akurat myslel, aky pekny novy lak a uz rozbite :-(
To me moc mrzi, jsou to hovada vozraly
jooj tak to je fakt skoda..to se stat me tak to jeste nakopnu a prejedu ho s tim autem..!! nebo nevim..protoze tolik prace a tolik casu a jednim orzalym hovadem je po sem..fakt skoda..tyy jo..asi zacnu uvazovat o tanktuningu. =)

31.05.2007, 14:24 |
norsi No on bude hlavni problem az likvidator rekne, ze dany auto nemelo na silnici co delat, protoze nesplnuje .... Pochybuju, ze vsechno co na fotkach vidim ma homologaci...
Kamosovi takhle zborili stary Capri (jeste starsi nez z profesionalu) po kompletni rekonstrukci (vyvareny, novej lak, vymeneny dily). Likvidator spocital skodu na par kc s tim, at je rad, ze mu daj vubec neco. Pry jak by se v tom zacala hrabat pojistovna a zjistilo se, ze auto nema pulku veci homologovanou, tak mu nedaj nic a jeste bude mit pruser... :-(
buzeranta ozrateho malo zavesit za gule do prievanu na rybarsky hacik, jednu flasku s chlastom mu napchat do riti a druhu do krku...........
az sa slzi tlacia do oci jak to clovek vidi...................... ale prajem aspon wela stastia z pojistovnou

07.06.2007, 14:53 |
Duris hnus!! toto!!