Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > help nespíná se zesík

o Navštíveno 990x o
o 30.05.2007, 23:41 | kasos
ahoj potřeboval bych poradit co všechno mám prozkoušet když se mi nesepne zesík asi je to nějakým kabelem protože jsem zkoušel na to zapojit i starej zesík a dioda ani neblikne z toho usuzuje že to není zesíkem ale kabelama..... napadlo mě že bych mohl zkusit napojit remote ne přes rádio ale přímo z baterky do zesíku. ještě jeden dotaz dalo by se nějak změřit jestli tím napájecím kabelem prochází proud rukou to zkoušet nechci :-( ale asi je to zbytečný když by někde ten kabel byl poškozenej tak by ta pojistka u baterky praskla...... tak jestli někdo máte nějakou radu co zkusit sem s ní jsem zoufalej ted musím jezdit jen s hudbou od motru a ta je dost strašná (jezdím na brikety)

o 31.05.2007, 01:59 | Duris
No proud zkus zmerit merakem... rukou toho pri 12V moc nezmeris...bo to ani neucejtis. To muzes bejt naprosto v klidu! (pocitat to nebudu). propoj kabelem napajecich +12 z baterky primo na remote... melo by to slapat. nebo ti do toho nejde stava vubec a to zjistis jednoduse tak ze to zmeris(viz vyse,ale nemer proud ale napeti) nebo ti staci i zarovka ze svetel. pojistka praskne pokud udelas zkrat... ne pokud je neco prerusenyho, ale to se vetsinou u napajecich kabelu nestava , bo mivaj celkem velkej prurez :D
o 31.05.2007, 23:14 | kasos
tak jsem dnes zkusil natáhnout remote přímo od baterky na zesík a nic pak jsem zkusil ještě přemostit remote z +12 na zesíkua taky nic..... ted už mi zbejvá jediná možnost změřit to napětí ale bohužel nemám měřák. chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nebyl ochoten změřit to napětí nejlépe někde z prahy a ještě lépe z prahy 5...... prosííííííím
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3748 sekund.