Navštíveno 1090x

31.05.2007, 22:15 |
Augi Možná budu trapnej, ale zkusím to sem dát.
Kdo uhádne?
(Lepší picture nemám)

elektronkovy zosik, co ine by to malo by?
ty jo moje stara grafarna z didaktika:-)

31.05.2007, 22:34 |
Augi feeroo: to je jasný, ale značka!

31.05.2007, 23:15 |
IvanP

31.05.2007, 23:33 |
koren augi: priste to oznac jako autohifi kviz,at v tom nemame zmatek:-D
jinak takova perlicka,kdysi neco podobnyho vyrabel i Fenner:-O

01.06.2007, 02:02 |
Augi IvanP: ještě mně prozraď, jak to víš?
Měl sem ten samý typ jak IvanP :-)
Dají se sehnat za pakatel téměř a náhradní lampy se taky dají běžně sehnat :-)
Jednou jsem o tom přemýšlel
jdoizo: to by ma zaujimalo, ze kde sa daju zohnat, PLS mail

01.06.2007, 18:07 |
Mario taky znam peknych par let .-)
dalsi osklivej hybridni znasilnovac to uz je lepsi si koupit digitalni je teda fakt ze ze za pouziti elektronky v predzesiku je ten zvuk trosku vernejsi ale kdyz to zesilite tak tu cistotu stene pokurvej tranzistory
pokial sa koncove tranzistory neprebudia, tak na zvuk uz nemaju ziadny vplyv
ale vliv tam je nikdy to nebude uplne ta cistota presnost a dynamika a ani jednoduchej predzesik s jednou elektronkou na kanal to nespasi hlavne ve vsech tech zesilovacich co jsem tady na foru mel moznost shlednout bylo pouzity uplne to nejjednodussi mozny zapojeni elektronky
A co tento? :-)

03.06.2007, 15:27 |
koren a co tenhle?

ja porad ale nikde nevidim ty koncovy tubes a vsude vidim zesy plny tranzistzoru a ty je treba vymytit :))
dobre no tak sou vyrobci co delaj i slozitejsi predzesiky nez s jednou lampou stejne by me nebavilo 1 za pul roku zes rozebrat a vymenit elektronky kdyz maji takhle natvrdo ulozeni tak se v aute snadno vytresou
nikde prad nejsou k videni pentody EL34 , 6L6,
a nebo super vykonny KT88
takhle si predstavuju elektronovej zes
Machča - to upevnění těch lamp u Genesisu mě také zajímalo a ptal jsem se na to. Jsou to nějaké speciální patice a prý na 100% nevypadnou. Ty lampy jsou z ruských raketových systémů a vydrží přetížení až 500 G. :-) Spolehlivě pracují až do 100 G. :-))
ja nerikam ze vypadnou ale ze se vytresou vlakna pac rusove a nackove vyrabeli do stroju (raket,letadel a vozidel ) odolny elektronky ne jen patice a ty uz se nedelaj ale i tak se museli casto menit a kdyz ma elektronka dobry podmiky a je s ni spravne zachazeno dokaze vydrzet i 30 let ale v tehle podnikach jim davam tak nanejvejs rok
a ten genesis to je zesik pro smrtelniky co nevis nahodou aspon orientacni cenu :)
kolem 6000,- €. Limitovaná série 100 kusů.
Harry skoda - chtel jsme jich 101 kusu ale kdyz je jich jen 100, tak nic :-)).
Pavel - OK - beru to jako závaznou objednávku. Určitě ti ten jeden přidělají, jako Super Special Edition s tvým jménem na deklu.
Harry, tak ja jdu pomalu prodat auto a barak at aspon prvnich par kousku zaplatim hotove a zbytek si vezmu na platky :-).