Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc ozvučnice...:)

o Navštíveno 955x o
o 01.06.2007, 11:16 | strent
Koupil jsem si tenhle woofer: [ Link ]

Potřeboval bych udělat ozvučnici. Určitě tady někdo na to má ty programy, takže jestli to nezabere moc času, buďte tak hodní a spočítejte mi to:)

Objemu se meze nekladou....ale zas s mirou, tak kolem 100 l. žiju v tom, že čím větší ozvučnice, tím lepší tlak..možná žiju v omylu,když tak mě vraťte do reality:)

o 01.06.2007, 11:18 | strent
jinak eště odfiltrovat to můžu na 40, 60 nebo 80 Hz:) jestli to k něčemu bude...
o 01.06.2007, 11:35 | jdoizo
Uzavřená ozvučnice 41 litrů , basreflex 56 litrů (nátrubek: průměr 2x7.6cm, délka 35cm)

to je doporučené od výrobce, tak bych sem se toho držel a nic už s tím nekouzlil.
"odfiltrování" dolní propust se nastavuje podle toho, kolik zvládnou přední repra.
nejběžněji se dává na 80Hz LPF
o 01.06.2007, 12:42 | strent
jo, to jsem si taky nasel, jenom si neumim predstavit,jak tam dostat dva natrubky delky 35 cm...mam ted ozvucnici 65 l natrubek delky nejakych 15 cm je skoro az u zadni steny a kde je tlumeni,ktere taky neco zabere......no zkusim si to nakreslit jak to vyjde a uvidim:)
Jinak diky...;)
o 01.06.2007, 13:43 | Creams
jako strent.... většinou vyrobci udávaji nátrubek dlouhy jak .... a nikdy se mi nevejde do boxu
o 01.06.2007, 15:35 | Rali
udelej tunel,vyzkosel sem a spokojennost
o 02.06.2007, 13:48 | wattman
...aby bassreflex mel malinko vlastnosti a nebyla slyset turbulence vzduchu-mela by byt jeho delka max trojnasobek jeho prumeru.....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3531 sekund.