Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Uchyceni / smerovani vyskacku v o1

o Navštíveno 1069x o
o 05.06.2007, 08:51 | Milhauzz
Puvodne jsem resil reproduktory tak, aby to nezasahlo do interieru vozidla. Vyskove repraky jsem dal klasicky do krytek, ktere jsem ale upravil. Trochu jsem odlamal par prebytecnych plastu a nakonec vyskace pridelal tavnou pistoli. Kazdopadne chci s tim trosicku hnout, protoze to neni ono. Zpozdenim se vse vyladit neda a tak hledam inspiraci ci napady, jak na vyskace v oktavce.

1, bud udelam domecky u A sloupku, klasicky naproti zrcatkam
tuto moznost sem uz delal ve VectraB a slo to, nebylo to sice genialni, ale bylo to lepsi jak origo.

2, nebo je umistit na palubku pred predni sklo.
Tuto varinatu jsem zkousel ve Vectra A (budiz oplum lehka zem :) a bylo to supr. Nekdo muze namitat ze je pak vyskac "odtrzen" od stredobasu, ale to je vec druha.

Nazory, rady, pripominky? Search sem prubnul a nic kloudneho jsem nenasel nebo prehlidl.

Hrrrr do me, diky.

o 05.06.2007, 10:23 | Cenda | Upraveno: 2007-06-05 10:24:40
nenapsal jsi co mas za menice (alpine SPX?) a stejne, jedine poslech...
o 05.06.2007, 10:47 | Milhauzz
Jo, Apline SPX. Co se tyce techto komp, tak musim uznat, ze ten vyskac nepatri zrovna mezi ty lepsi. Naoplatku stredobas je super. Ted ale jine vyskace resit nemuzu, jako u kazdecho, chybi finance.
o 05.06.2007, 12:40 | whiskadelic
ja sem v O1 dal vyskace do dveri do tapecu
o 05.06.2007, 23:26 | Ricci
Moznosti je kopec,ale pod sklo by som ich nedaval...

foto k příspěvku  od Ricci

o 05.06.2007, 23:56 | martan01
Aaa takze je ma Ricci :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3567 sekund.