Navštíveno 1100x

Kluci nevíte náhodou jaké rozměry má mít nátrubek pro tuto Alpinu do basreflex ozvucnice? Nikde jsem nic nenasel :-(
díky
Pak napiš jak hraje v BR plánuju uzavřenou.

tenhle obrázek mám taky ale nechce se mě tomu věřit. Podívej na 15", už jsi někdy viděl 50cm dlouhej nátrubek? :)

05.06.2007, 21:38 |
Zip Já si spíš myslím, že Alpine R a X dávat do BR je škoda. Měl jsem Rko v uzavřený a hrálo to suprově.
Je to pro kamaráda, mohlo by z toho vzniknout něco zajímavého-kvalitní tlak :)

05.06.2007, 22:58 |
Zip já měl tu 1221D což je 300W RMS a hrálo to hodně dobře a taky bych řek, že to i dost zatlačilo, bylo to daný na Rodeku 480i. Je pravda, že jsem toho moc neslyšel a moc zkušeností nemám, ale tohle má 500W RMS a už bych řek, že něco dokáže a kvalitně.
Kral: potrebuju s tebou mluvit ale na ICQ ani mobil nereagujes..ozvi se mi prosím..
na ICQ neni cas, dneska jsme byl 14h v praci a do nedele to bude hodne podobne, o mobilu nevim, mozna se seslo vice hovoru a zrovna jsem neco delal, staci napsat sms, ale Tve cislo mam ulozene tak bych o tom vedel, nebo mas jine?
zitra mi zavolej - 608 73 60 78
Pls az neco vybadas tak to sem pisni, mam 2x SWR-1222D na ceste a taky bych je rad do BR.. Thx:)
tak nikdo zadny nazor. Tak to asi udelam na hulvata a vymyslim neco sam. Chci to dat do lamina, jeden natrubek. Jeden woofer. Pobezi to na monobloku DLS. na 2 ohmy ma tusim 600rms a na 1 okolo 1kw...Tak uvidime.

09.06.2007, 07:54 |
Robo