Navštíveno 1224x

Tak materiál krom napájecích káblů a koberce je nakoupen, stavba započala.
Už mám hotovou podlážku do kufru, začal jsem plato. fotky budou....
Jen bych potřeboval menší radu na to plato. budu tam samozřejmě dělat nějaké průduchy. jakou cca plochu by měly mít dohromady abych se nemusel bát že to z nich nebude nějak fučet????
tak tohle ti nikdo presne nerekne, ale udelal bych tak 2x-3x plochu bassreflexu a nemelo by to delat problemy (snad)
Proc pruduchy do plata? Nevidim jakykoliv vyznam ci ucel ...

06.06.2007, 15:12 |
Olda Jako Milhauzz..

06.06.2007, 15:23 |
Zdenek (A)
A nema nahodou sedana? Tam by se pruduch do plata asi hodil...

06.06.2007, 15:57 |
Chris ee ..sak ma tatovu feldu.. co ste necitali prispevky o PA super repro
Proč by tam neměl mít průduchy? Ideální by bylo to mít bez plata, ale pokud tam bude, tak určitě bude lepší s větším otvorem.
Nez teorie, je lepsi praxe. Hodnekrat jsem pred garazi a kdyz steluju muziku, mivam nekdy plato a nekdy ne. Pro predstavu Oktvavka I. Zadny rozdil zvuku. A to do wooferu sypu jen 2x137rms. Pokud ma Feldu, tak tady taky zadny rozdil nebude. Pokud ovsem nejde o tuzing zadniho plata, protoze to ma kazdej kdo muzice nerozumi :)
jde o tuzing zadniho plata, jak tomu tady Milhauz podotknul. Nedavam si ho tam ale vubec kvuli tomu abych to mel taky, ale protoze se mi libi kdyz jde zvuk i zezadu, protoze nechci tuzit celej kufr, protoze chci tlumit nezadouci hluk z prostoru kufru, protoze nechci znicit origos plato, protoze........
jde o to aby ten basak neovlivnoval nejak vic ty koaxy [DLS 126] co sem tam koupil na dokresleni pro me prijemne atmosfery.... a aby basy mely kudy lizt trosku lip... je toho moc.
www.crashpc.ic.cz/plato.jpg - hruubé plato

07.06.2007, 12:59 |
Kotva Urcite udelej pro ty 16 koaxy budky...

07.06.2007, 13:19 |
Cenda jako Kotva
To pak pujde i dodatecne. tak nebo tak to budu delat az nakonci..
no a pekny to bejt nemusi az to udelam :o] bojim se toho potahovani kobercem u tech der....

07.06.2007, 15:50 |
Cenda spis bych se bal akustaku :-))) nez to potahnes, tak si to muzes prosroubovat i seshora
jako akust.zkratu? to se neboj. ty zadni repro pojedou od nejakejch 100Hz vejs a budu je lechtat. jsou jen na dokresleni toho pocitu, ze zezadu to taky hraje......

07.06.2007, 17:11 |
Chris ja by som spravil len take polovicne plato a pre tie koaxy by som spravil vlastne uzavrete ozvucnice.....
zeshora bude mit to plato vzhled tak jak cca je. o tom hestli budou budky nebo ne se asi rozhodne, az to uslysim.
Hoši špaténka.
Nebudu se moc vymlouvat, prostě jsem grázl, ale ruplo mi v palici a chtěl jsem to mít hned hotové s myšlenkou že až mi to někdo zruší, tak bych psichycky neunesl tu hroznou práci, a tak jsem zbastlil kufr za jediný den.
Chybí mi sice pantíky od plata, který nebudu dělat, nějakej držák bočnic aby byly pěkně rovně, práh kufru, a držák plata aby se třeba při havárce nehnul atd..... Ono tam teda drží, a kdybych dostal šlupku zezadu, tak se zastaví po 5 cm o sklo... ale prostě bezpečnost. Takže kufr z 80% hotov.
(na kufru jsem pracoval sám, s platem dopomohl potáhnout kámoš. Mimojiné nám do toho od 16:00 chcalo)
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ]
jo to plato vypadá hodně slušně
sám jsem to vůbec nečekal.. ale napatlali sme to lepidlem, něco přišroubovali a zbytek docvakali sponkovačkou, a za ty prachy a strávenej čas je to fakt docela dobrý. jen teda zespoda toho plata je to nehorázně zbatlený a ten koberec je tam docela naflákanej. ale co oko nevidí....
jinak se zavřenym kufrem to perfektně sedí....
akorát je dost hrubej evidentně což je škoda, ale zakryje to nerovnosti)ten koberec)

09.06.2007, 21:14 |
Crashpc | Upraveno: 2007-06-09 21:15:07
jo, přmýšlel jsem o tom, ale musím na sebe žalovat že jsem byl příliš líný na přesné opracování plata a shánění koberce jinde než v mém (téměř) bydlyšti ve Slaném. ono to v reálu zas tak hrubě nevypadá. ale přeci jen je......
očividně tomu chybí ten týden poctivé dřiny. asi tak.....
jinak taková blbá poznámka - otvory maj plochu střelenou jen tak od oka, zítra to změřím. Vůči basreflexu se to nějak měřit nebude, protože žádný basreflex na 90% též nebude :o)

10.06.2007, 02:42 |
Kotva To jsi sebral doma z predsine ten koberec? :D
Nic ve zlym :)
Dulezita je nejaka cinnost :)
Kotva: každej má názor jinej a já to toleruju, a jsou i lidi který se z toho možná i poblejou....
Ne, ten koberec jsem šel koupit čistě pro účely do auta....
Basacek uz je doma. za 1760Kc i s postou takze i s bednou to buse za cca 2500Kc
[ Link ]