Navštíveno 1551x

06.06.2007, 19:04 |
spd
Sony má lepší výbavu, ale A by měla bejt lepší po zvukové stránce, ale víc se mi líbí Sony, tak že já bych šel do Sony.
Ale myslím si, že na radiu by se nemělo šetřit, je to hlavní mozek celé aparatury, tak že bych buď něco došetřil a koupil lepší, nebo koupil bazarové, nějakej lepší model.

06.06.2007, 19:20 |
spd určitě máš pravdu, ale nato abych krmil helixy 5 a origoš 16-tky v meganu mi asi jedno z těhle stačí ..
Jdi do Sony,hraje dobre(ikdyz Alpina bude asi trosku lepsi) a vybava za ty penize je suprova.jinak Sonak byl v testu Car a Hifi lepsi jak Alpina (ale tam byl model CDE 9881R). jinac slysel jsem ho a design se me taky libi vic nez u Alpiny a to je co rict,jeste nedavno jsem sony nemohl prijit na jmeno co se tyce auto-hifi komponentu

06.06.2007, 20:25 |
spd asi jo...taky se mi líbí víc...stou značkou mam stejny nazor...ale tohle radio je jediný co bych od sony koupil...za tyhle prachy.....
no zkusime ho...a uvidime...podle me tu kvalitu na tehle repro stejne nerozeznam....a kupovat nic lepsiho stejne nebudu..maximalne dam dopredu jeste helixy 62....
no já nevim, sám jsem měl dvě sonky a obě šly po týdnu z auta ....

06.06.2007, 20:50 |
spd jakto ??

06.06.2007, 21:07 |
spd to je to tak znat oproti alpině ??
alpinu sem ještě teda neměl, ale jedu v pioneerech ..

06.06.2007, 23:14 |
bawor Nevím radši by sem šel do alpiny co měli dva kámoši sony tak na to nadávali že sou poruchový. Nevím jak nový modely, ale já by sem si sony nekoupil.
Clarion (mám), Alpine :-))

07.06.2007, 19:34 |
foxos Alpine
pokud se rozhodnes pro Alpine tak vem radej tuto CDE 9881R nez tu co mas vybranou. Neverim ze ta co chces bude pri te cene o tolik lepsi jak Sony
Jj na tom taky neco je ze v tehle cenove u osvedcenych znacek nebudou prehnane rozdily.. Bral bych co ti je sympatictejsi a vic se hodi do interieru..