Navštíveno 1716x

nazdárek, mám v plánu ozvučení do auta!! budu se snažit to nějak přiblížit:
..do předu do dveří
[ Link ] ..do zadních dveří
[ Link ] ..do plata
[ Link ] ..do kufru
[ Link ] ..zes na sub
[ Link ] ..a zes na predni repro a repro na plate
[ Link ] .....chtel bych slyset vas nazor!!! co by ste vymenili a za co vymenili???
btw...na neco sem jeste zapomel!!!
[ Link ]
Ok... je to jen nazor, ber to s rezervou:
Davat repra do předních dveří, zadních dveří a ještě do plata je blbost. Uděláš si zvukovej cirkus, je to blbost. Pokud pořád někoho vozíš i vzadu, tak by se dalo uvažovat třeba o těch zad. dveřích, nebo platu, ale pokud jezdíváš jen vepředu sám, nebo s někým tak je mnohem, mnohem rozumější radši ušetřený peníze radši nastrkat do lepších komp, nebo lepšího zesíku.
Kombinace tohodle zes. a tohoto sw je vyzkoušená a prý nehraje špatně, osobně jsem tuhle kombinaci bohužel ještě neslyšel.
Jinak Sony autorádia se těší hrozné pověsti, starší řada byla i moje první rádio a nejdřív odešli dvě tlačítka a pak i laser. Vyměnil jsem za Kenwooda a obrovskej rozdíl. Za tu cenu se nechaj pořídit lepší flašinety, s Clarion, Alpine, JVC, Pioneer, atd. by si podle mě byl spokojený víc.
No ale abych to zhrnul. Než si takhle do auta naflákat spoustu levných komponentů, zauvažoval bych být tebou např. o lepším 4kanálu a na něj pověsit nějaký kvalitní kompa dopředu a na můstek dozadu sw... Za stejnou cenu to bude hrát mnohem líp.
Omlouvám se za překlepy a divnej slovosled, ještě jsem nešel spát ze včera a zase mi to nejde zpětně upravit :(
Dejsyk: Napiš na ICQ, měl bych přímo něco pro tebe :-)
313692788 - Pavel
Jako DevoteeG2, jinak ty ovály bych také úplně vypustil, když budeš mít v kufru SW, tak ovály jsou dle mého názoru zbytečné. Já osobně bych dal jeden 4 kanál, do předních dveří kompa, ty samé kompa i do zadu, pak monoblok, nebo 2 kanál a na něj SW.
tak uz je to tak nejak poreseny!!
..zes
[ Link ] ..sw
[ Link ] ..a mozna kompa ale o tech se jeste premysli
[ Link ] ..co vas nazor??
devoteeG2: o tech sonalech to vim jenze ja ho uz mam!! dostal se ho zadara tak sem si nemoh vybrat!! ..ale na druhou stranu sem s nim spokojenej zatim!!

07.06.2007, 14:21 |
Duris pozor na udavane hodnoty u toho zesilovace! nedocetl jsem se tam ze to je rms vykon (mozna sem to prehlidnul, tak me opravte) . Tam kde neni napsano rms jde vetsinou o max vykon!! rozdil nemusim popisovat, to si urcite zjisti, aby ses pak nedivil ze misto 4x125+200 mas cistej vykon 4x75+125 Wrms!!!
a co treba takhle??
..2ch zes
[ Link ] ..na nej sw
[ Link ] ..4ch zes
[ Link ] ..a na nej do predu i do zadu
[ Link ] nepotrebuju jezdit na souteze nebo tak!!! jen pro lepsi pozitek z jizdy!!!
Dejsyk: Levná sestava, hodně muziky, za málo peněz, kdyžtak napiš a mohu ti to dodat :-)
Dost věcí si vybíráš od Milana "prodej-autohifi.cz" , tak si myslím, že by nebylo na škodu ho kontaktovat, říc mu jakou máš představu a on ti s tim poradí, doporučí ti jestli ty a ty kompa jsou dobré na ten a ten zesík a to samé u SW.

09.06.2007, 09:56 |
MaxxT tak rovnou vidim ze ten 4+4 ohm SW na ten dvoukanal asi tezko zapoji...
maxx: proc tezko?? tady bylo psany ze tahle kombinace je vyzkousena!!!
jinak sem dostal jeste jednu nabidku:
SW...
[ Link ] 2ch zes...
[ Link ] 4ch zes...
[ Link ] kompa dopredu i dozadu...
[ Link ] ..jakej je vas nazor na tyhle znacky a konkretne tyhle vyrobky??

09.06.2007, 11:43 |
MaxxT protoze se bud da ten sw zapojit do 2 nebo do 8 ohmu.. coz se na dvoukanalu blbe uplatnuje.. :o) bud jednocivkouvej SW nebo SW kterej je 2+2 ohmy kterej bys zapojil do 4ohmu.. crunch bych rekl ze je lepsi.. a ten SW Autotek je bratricek od Hifonicsu..
aha ja myslel ze se jako napoji do jednich tech konektoru na SW jeden kanal 4ohm a na druhej se napoji druhej kanal 4ohm ze zesiku!! ..ja nevim ja tomuhle moc nerozumim!!!
..pac tam je u neho udavany 4+4ohmy

09.06.2007, 15:29 |
MaxxT to nejde.. jelikoz dvoukanal ma dva kanaly.. tudiz stereo.. :o) a to by moc dobroty neudelalo.. :o)
myslim že tahle sestavička bude mazec!!
Do zadnich dveri bych taky nic nedaval a raci koupil treba jeste kapacitor. Myslim ze sw v kufru a ovaly v platu bohate stacej aby te to zezadu pekne zasobovalo :)