Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > naplaánované audio!!

o Navštíveno 1716x o
o 07.06.2007, 01:11 | dejsyk
nazdárek, mám v plánu ozvučení do auta!! budu se snažit to nějak přiblížit:
..do předu do dveří [ Link ]
..do zadních dveří [ Link ]
..do plata [ Link ]
..do kufru [ Link ]
..zes na sub [ Link ]
..a zes na predni repro a repro na plate [ Link ]

.....chtel bych slyset vas nazor!!! co by ste vymenili a za co vymenili???

o 07.06.2007, 01:15 | dejsyk
btw...na neco sem jeste zapomel!!! [ Link ]
o 07.06.2007, 06:17 | DevoteeG2
Ok... je to jen nazor, ber to s rezervou:

Davat repra do předních dveří, zadních dveří a ještě do plata je blbost. Uděláš si zvukovej cirkus, je to blbost. Pokud pořád někoho vozíš i vzadu, tak by se dalo uvažovat třeba o těch zad. dveřích, nebo platu, ale pokud jezdíváš jen vepředu sám, nebo s někým tak je mnohem, mnohem rozumější radši ušetřený peníze radši nastrkat do lepších komp, nebo lepšího zesíku.

Kombinace tohodle zes. a tohoto sw je vyzkoušená a prý nehraje špatně, osobně jsem tuhle kombinaci bohužel ještě neslyšel.

Jinak Sony autorádia se těší hrozné pověsti, starší řada byla i moje první rádio a nejdřív odešli dvě tlačítka a pak i laser. Vyměnil jsem za Kenwooda a obrovskej rozdíl. Za tu cenu se nechaj pořídit lepší flašinety, s Clarion, Alpine, JVC, Pioneer, atd. by si podle mě byl spokojený víc.

No ale abych to zhrnul. Než si takhle do auta naflákat spoustu levných komponentů, zauvažoval bych být tebou např. o lepším 4kanálu a na něj pověsit nějaký kvalitní kompa dopředu a na můstek dozadu sw... Za stejnou cenu to bude hrát mnohem líp.
o 07.06.2007, 06:20 | DevoteeG2
Omlouvám se za překlepy a divnej slovosled, ještě jsem nešel spát ze včera a zase mi to nejde zpětně upravit :(
o 07.06.2007, 07:23 | jdoizo
Dejsyk: Napiš na ICQ, měl bych přímo něco pro tebe :-)
313692788 - Pavel
o 07.06.2007, 11:57 | Fridom
Jako DevoteeG2, jinak ty ovály bych také úplně vypustil, když budeš mít v kufru SW, tak ovály jsou dle mého názoru zbytečné. Já osobně bych dal jeden 4 kanál, do předních dveří kompa, ty samé kompa i do zadu, pak monoblok, nebo 2 kanál a na něj SW.
o 07.06.2007, 12:04 | dejsyk
tak uz je to tak nejak poreseny!!
..zes [ Link ]
..sw [ Link ]
..a mozna kompa ale o tech se jeste premysli [ Link ]

..co vas nazor??
o 07.06.2007, 12:07 | dejsyk
devoteeG2: o tech sonalech to vim jenze ja ho uz mam!! dostal se ho zadara tak sem si nemoh vybrat!! ..ale na druhou stranu sem s nim spokojenej zatim!!
o 07.06.2007, 14:21 | Duris
pozor na udavane hodnoty u toho zesilovace! nedocetl jsem se tam ze to je rms vykon (mozna sem to prehlidnul, tak me opravte) . Tam kde neni napsano rms jde vetsinou o max vykon!! rozdil nemusim popisovat, to si urcite zjisti, aby ses pak nedivil ze misto 4x125+200 mas cistej vykon 4x75+125 Wrms!!!
o 07.06.2007, 15:28 | dejsyk
a co treba takhle??
..2ch zes [ Link ]
..na nej sw [ Link ]
..4ch zes [ Link ]
..a na nej do predu i do zadu [ Link ]

nepotrebuju jezdit na souteze nebo tak!!! jen pro lepsi pozitek z jizdy!!!
o 07.06.2007, 15:53 | jdoizo
Dejsyk: Levná sestava, hodně muziky, za málo peněz, kdyžtak napiš a mohu ti to dodat :-)
o 07.06.2007, 16:17 | Fridom
Dost věcí si vybíráš od Milana "prodej-autohifi.cz" , tak si myslím, že by nebylo na škodu ho kontaktovat, říc mu jakou máš představu a on ti s tim poradí, doporučí ti jestli ty a ty kompa jsou dobré na ten a ten zesík a to samé u SW.
o 09.06.2007, 09:56 | MaxxT
tak rovnou vidim ze ten 4+4 ohm SW na ten dvoukanal asi tezko zapoji...
o 09.06.2007, 11:07 | dejsyk
maxx: proc tezko?? tady bylo psany ze tahle kombinace je vyzkousena!!!
o 09.06.2007, 11:10 | dejsyk
jinak sem dostal jeste jednu nabidku:
SW... [ Link ]
2ch zes... [ Link ]
4ch zes... [ Link ]
kompa dopredu i dozadu... [ Link ]

..jakej je vas nazor na tyhle znacky a konkretne tyhle vyrobky??
o 09.06.2007, 11:43 | MaxxT
protoze se bud da ten sw zapojit do 2 nebo do 8 ohmu.. coz se na dvoukanalu blbe uplatnuje.. :o) bud jednocivkouvej SW nebo SW kterej je 2+2 ohmy kterej bys zapojil do 4ohmu.. crunch bych rekl ze je lepsi.. a ten SW Autotek je bratricek od Hifonicsu..
o 09.06.2007, 11:57 | dejsyk
aha ja myslel ze se jako napoji do jednich tech konektoru na SW jeden kanal 4ohm a na druhej se napoji druhej kanal 4ohm ze zesiku!! ..ja nevim ja tomuhle moc nerozumim!!!
o 09.06.2007, 11:58 | dejsyk
..pac tam je u neho udavany 4+4ohmy
o 09.06.2007, 15:29 | MaxxT
to nejde.. jelikoz dvoukanal ma dva kanaly.. tudiz stereo.. :o) a to by moc dobroty neudelalo.. :o)
o 09.06.2007, 16:04 | dejsyk
aha :)
o 10.06.2007, 11:25 | Peta_R19
myslim že tahle sestavička bude mazec!!
o 10.06.2007, 12:18 | G3-lower
Do zadnich dveri bych taky nic nedaval a raci koupil treba jeste kapacitor. Myslim ze sw v kufru a ovaly v platu bohate stacej aby te to zezadu pekne zasobovalo :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3237 sekund.