Navštíveno 2101x

Tak jsem dořešil napajeni.Ješte to neni uplne hotove, zitra doleštím a nalakuji tu svařenou měď a vše vytlumím.Ale jinak asi hotovo.

07.06.2007, 20:29 |
Duris tyvoe :D mam dotaz... cim takovy pekelnosti nabijite?? to mas nekolik alternatoru? nebo nakej silnejsi???

07.06.2007, 20:55 |
petis Duris: Dyt to má jen 200Ah:-))
Tazzzz: pěkný člověče.
diky petis ... ješte to neni dodelane, asi zitra to dodelam
jinak jenom 250Ah bo jedna je jasne že ješte v motoru :c)))

07.06.2007, 21:03 |
Duris jo a vybíjecí proud nekde kolem 3KA ne li vic :D:D:D ... to by me taky zajimalo..
nestacila by jedna najsilnejsia POWERCELL ??
čím víc baterek tím víc adidas:-)fakt pěkná práce.mě by stačila jen jedna:-)

07.06.2007, 22:43 |
Pagoš Akordýsek: das ist wenig :-))))
adidas??? so je to :c)))
ale tady to neni o tom čim vice baterek tim vice adidas ... když je to potřeba so nadelaš
njn emma :-) nam na dbdragu staci vetsinou jedna a jeste ma predepsanej objem .-)))))
Taky nejak postradam smysl ? Kuli Emma ? Kdo pak mi to objasni proc 4 x baterka a ne jedna poradna ?
fridom jednoduchá matematika jedna pořádná je sice fajn věc ale ona dodá tak maximálně krátkodobě obrovskej produ ale dlouhodobě ti nedodá výkon což 250Ah už ano
Route88 ... a hraj na ni 2x30 sec. sam viš jak to je to dbdragove zavrčeni je neco jineho než EMMA
El-diablo ... nema cenu to moc řešit. Nekdo ma vždy za to že jedna velka je nejlepši ale vime sve že :c))) A to duvodu proč 5ks a ne jedna je hned nekolik.

08.06.2007, 08:06 |
Zdenek (A)
TAZZZZ: Jestli nam rozbijes merak, tak ho zaplatis! :-)))))))))))))))))))))))))))

08.06.2007, 09:23 |
Jerry :-))))))))))) .... všichni tu řešíte jestli jedna nebo víc, napadl někoho dotaz kam a do čeho to vůbec dá ??? :-))))

08.06.2007, 09:25 |
Zdenek (A)
Napadlo............... uz jsem se ho ptal jak to tam kua dostane. Ze prej v pohode a jeste s rezervou (ted nemyslim nahradni kolo).

08.06.2007, 09:39 |
Jerry no ono je vidět že do té bedny kde jsou 4 baterky by se jich dalo dát 6, tak tam rezerva asik je no
Jerry woe neřeš, uvidiš :c)))))))))))))))))))))))))
áááá hybridní pohon nebo nějaké elektrovozidlo :) to je milé, že i tady na foru se lidi zabývají ekologií :o)
jeden z mala ludi co prisiel na to ze na ESPL treba kurva dost prudu.
Tazzzzzz gratulacie teraz mas par kil navyse, ale aj par ampikov
Zdenek :
Kdyz neznici tazzik merak, tak ja ne? a jeste budu otravovat hlucnym vefuckem :-))))
doprdele kua uaaaaaaaaaaaa masakr :o)))
Siggi_z_BA ... vim to celou dobu, už dřive jsem mel 2x Exide ale ted proste potřebuji ješte o neco vice proudu :c)))
A dekuji ti za uznani.

08.06.2007, 10:54 |
Duris To TAZZZZ : ptal sem se cim to dobijis??? fakt by me to zajimalo :P
Duris... Nemam strach že zrovna tyto baterky při normalnim hrani za jizdy vybiju, pokud ano třeba na EMMA srazu tak mam zdroj a TDi dela myslim si dostatečne altiky. Jinak uvidim časem.Pokud bude problem s dobijenim tak to začnu řešit.

08.06.2007, 11:15 |
Duris kolik amper ti dava ten altik ??? jak se to dela pokud to nestaci?? bo pokud budes odebirat z baterek ciste teoreticky 250A (coz je pri 12V 3000W tzn. asi ??2000Wrms?? :D ) tak s tim budes za chvili taky hotovej.... (ale s vypnutym motorem bys to musel hodinu kotlit na plny kule- taky teoreticky bo pokud budou baterky ze dvou tretin vybyty tak ti bude klesat i napeti...) pokud by ti altik daval treba 120A tak to bude dvakrat dyl... vsechno co pisu sou ciste teorie, bo nikdo snad neni taovej magor aby poustel 2KWrms 2hodiny v kuse (krom tech srazu a to si rikal ze mas zdroj)
to se pak dava vic altiku??? to by asi bylo dost narocny na konstrukci?? nebo se delaj i silnejsi altiky???
Duris :
Ja mam v auti taky 250Ah a alitiky 140 a 120 a neukrmim to :-( To je ma praxe :-(

08.06.2007, 11:32 |
Duris no prave, to sem si myslel... ne ze bych to ja potreboval, ale zajima me to.
Pri muzice to bere daleko mene, takze na par hodin hrani s motorem to urcite staci.

08.06.2007, 14:28 |
Duris no kolik to bere se da celkem jednoduse spocitat.. viz co sem psal nahore
no TAZZZZiku
ty se toho fakt nebojíš ;-)))
gratulace.Pěkná práce.
Zdenkovy asi přibyla nejedna vráska na čele :-))
TAZZZZ: Howado, na to už nemám slov :o)) Budeš ready na Plasy?
no vypada to pekne......az tedy na tu zahnuti u tech plusu,taky si to mohl privarit rovne...a nebo ti nevysla roztec,tak si to musel prihnout???..o)))))
jako Pavel...
svary moc pekny, takhle z fotky...
taaaaaz: ja vim, jen ftipecek :-)

08.06.2007, 20:28 |
petis Tazzzzz: možná by stálo se zeptat kleneexe kolik dává ta jeho Northstar Voltu po 5ti minutách:-))
Já nic říkat nemužu Deathmatch jsem ještě nejel, takže nevím na kolik spadne Powercellka, ale myslím že pod 12,5V nepujde nikdy:-)
Pavel 528: to se takhle ohne tim svarem
petis ... a jak viš na kolik pujdou tyto po 5ti min??? A nezjistime to bo ja Deathmatch take nepujdu. A kleneex ma nejake omezeni krz kategorii pokud vim.
Klidne tu mužete řešit 1 jina betrka vs. 5 Exide.Nikdo z vas s tim ale zkušenost nema.A ja chtel rozhodne Exide ne Northstar ani Powercell.
a to vozíš za sebou na vleku? :o)))

08.06.2007, 22:03 |
petis | Upraveno: 2007-06-08 22:05:58
Tazzzz: Heled neber to jako utok na Exide.
Já jen reagoval na těch tvojich 2x30sekund který Jak ta northstar nebo Powercell, vpohodě vydrží. A proud daj taky.
A Kleneex je správnej příklad, protože si myslím že Deathmatch je daleko náročnější na baterky, a ta jeho to vklidu vydržela.
Jinak nemám nic proti 5ti baterkám, víc je vždycky líp.
Ja to neberu jako utok na Exide.Každej si muže koupit takovou jakou uzna za vhodne.Jen jsem ti napsal že neviš co vydržej tyto.A s Deathmatch a zateži na baterky je to jasne že pravda to co pišeš.
no ale uznej... třeba u Adidas to tek neni :c)))
..............víc je vždycky líp....................... :c))))))))))))))))))))))))))

08.06.2007, 22:10 |
petis :-)))))))), to ne to máš pravdu:-))))))))
RFM ... kdyby nevaril Tecko ze dvou kusu, ale ze tri, tj. z kazde strany jeden kratky, tak ne...samo je to 2x tolik prace :-)
ale je mi jasny, ze to vis taky :-)
kazdopadne je to pekny... chudak Wartas, ten si da, nez to roztahne...

08.06.2007, 22:51 |
Pagoš Lukaash: Jakej warťas, dyť je to tříválec, to podceňuješ :-)
Pagoš a Lukaash ............. woe nic nevite :c))))))))))))))
ok :-)
zeby zapracoval Doktor nebo Reesha? no nic, uz mlcim :-)
no jo to je ten chomutovskej gang smrdici naftou :o))
zajimaci elektrarna huusty ja chci taky
A teď nastane soutěž kdo ho má větší ( ten box s bateriemi ).
to je porad tazzzzovo auto :-D
Á TAZZZZ přijal výzvu od Zdeňka a začíná tažení na Německo? :-))