Navštíveno 1295x

zaciname... dodavatele molitanu ma ford spatnyho...

zato dodavatelel toho tmelu kterym to na dverich drzelo by mel dostat metal, cca 6 hodin na jedny dvere nez sem ten cernej srac dostal dolu...

10.06.2007, 18:37 |
clown a dál ? :o))
zealum bitumen ktery je pod tim "medvedim hovnem" jsem bohuzel nenafotil, obcas ale i tak prokukuje pod eXvibrationem...na jedny dvere ho je cca kilo a pul a bude jeste hruha dokoncujici vrstva...

upload dneska fakt na hovno :( clown> prestat stahovat skoro mi to nejede :))))

horni pulka dveri, nad vzperou, patlano, lepeno a foceno dirou o rozmeru 7x9 cm... duvod proc to musim vzit jeste jednou

10.06.2007, 18:43 |
clown a dál ?
LOL
ukaž ruce .. , mě to minulej tyden stalo jedny gumovy rukavice, teplaky a mikinu .. :o)) ale mel jsem Brax tekutej jak jogurt :o))
me jedny rukavice a vic sem nic nezkurvil :)) ani mi to nikam nenateklo... ale ja to neredil :))
Jen jedny rukavice? To vas obdivuju ja splacal na kazde dvere dva pary:o) a z hadru to fakt moc nejde, potvrzuju:D
to je mondeo znam a na stesti uz mam za sebou mista tam moc neni ale furt lepsi nez tlumit pandu ;-)
jinak to jde ze vseho, pokud se to namoci, tim spis teplou vodou...
Právě budu také patlat přední dveře Braxem, když jsem dělal dveře ve Fabii, tak jsem nadával, že jsou na pikaču. A teď, když jsem sundal tapec na dveřích u Kokty, tak se mi chce s toho blejt, přístup jak do prd...

11.06.2007, 19:36 |
Ricci Koktu mam uz za sebou, 5 kg v prednych dverach, uprimnu sustrast :-)
Ricci : jj taky už jsem začal : o (

13.06.2007, 10:05 |
SEKIN a dál ?
dal se musej natahat reprokabely, skrz pruchodku, co znebude zadna prdel, neb budu muset vrtat origo pruchodku a modlit se abych nevzal sebou nejakou elekriku. nasadit repro do dveri a prelepit bitumenem. a pak druhy dvere to same :))) coz pri mem casovem rozvrhu mam tak na mesic :( coz je akorad tak doba nez prijde zesik :) bych si tak myslel ;)

13.06.2007, 11:08 |
clown a nejvetsi brzda je dodavatel ..., to je desny, ty dodaci lhuty ..
ale az ty OA prijdou ... hmmm :o)))