Navštíveno 889x

Zdravim, byl me nabidnut za bezkonkurencni cenu zesak Hifo ZXi8006 a premyslim, jestli ho vzit. Ma s nim nekdo zkusenosti???
Pohanet bude kompa Ground Zero RC 13X vpredu a koaxy Ground Zero TF 69T vzadu. V nejblizsi dobe by mel byt i sub u-Dimension JR 1004.
Vzit ci nevzit? popripade co za zesilovac je vhodnejsi. dik
no, kdyz napises bezkonkurencni cena, je to pro kazdeho neco jineho, bez toho jde spatne poradit...
jestli chces, tak cvakni na icq a da se neco vymyslet, treba ti napisu alternativy, at mas sirsi rozhled :-)
spatne slovo. asi teda spis vyborna cena. ale jde mi o to, poradit kdyztak neco, co se prodava za podobnou cenu. v e-shopech byva tak kolem 10000. takze neco kolem 10000. 5ti kanal, pokud by to slo
už jsem ti psal na TF.. tak se na to mrkni..
To je ten 4x50 + 1x150 ? Osobne ac jsem velky Hifo fan bych za to tyhle penize nedal:o) tak 5K max.. Za 10 uz by jsi sehnal v poho 4kanal + monoblocek.. I kdyz asi ne od Hifa no..
to Martyn156 : no každopádně záleží, co od toho člověk očekává.. věř tomu, že i tyto parametry bohatě stačí. Pokud by ho ten dotyčný využil například do aktivu, tak jsou tyto hodnoty až až a dokáže to udělat pořádný kus práce. Jinak pokud se nemýlím, tak ZXi8006 má 4x55 + 1x200 /4ohmy..
Jasne, hlavne taky zalezi do jakeho auta, v camaru mi audison lr 605 (podobne - tusim 4x55 + 1x200 poctivych) zahral paradne, do bmw bych se neodvazil to zkouset ani:o) tam prijde kilowatka.. v alfe sedan jsem mel na wooferu 600W (Z2200+HX300) a subjektivne to bylo citit podobne jako 200W v cam kde neni mezi kufrem a kabinou zadna prekazka a je to defakto spolecny prostor hodne podobne..
lukee_cz: nepojedeš do Hradce? S pasaťákem jsme se domlouvali že bychom tam předvedli jednu ze sestav které se již dají sehnat na jeho e-šopu.
Takže pokud vše pujde podle představ měla by být k vidění tato relativně obyčejná sestavička v obyčejném autě :-)
[ Link ]

19.06.2007, 00:29 |
MaxxT na tvojí sestavu by měl uplně stačit, nebál bych se toho