Navštíveno 3085x

Máte někdo zkušenosti ? Kamarád mě prosil o instalaci music do toho krasavce... a tka se ptám jestli ma někdo nějaké vychytávka ... ani nevím jaké repro je ve dveřich... o víkendu to obkouknu no uvidím.
Pokud to je jako 307cc,tak to je v garáži, kuknu na to, trouba, že jsem to nevyfotil, dělal jsem tam multimedia.

14.06.2007, 09:37 |
clown 206 3 dvrirko jsem delal cca 14 dni zpet ..
ve dverich mas 16cm stredobass v plastovem adapteru, ten tam klidne nechas a vysekas zadni zebrovani toho adapteru .. daval jsem Esprity a je tam dost mista i na 70mm hluboky repro.
repra jsou smerovany hoodne ke kolenum, hrajou zezadu ..,
V puvodnich A domeccich je prd misto, na vysky, pridelal jsem vejsky na povrch .. i kvuli smerovani ..
vzadu v bocich jsou nejaky 13, nevim kde .. dost basujou .., ale brzo to vzdaj a drnci cely auto ..
hlavne pokud vytlumis rozumne dvere tak to i zahraje ..,
to auto je ze stejnech plechu jako facka .. proste se to cely klepe, drnci ..
jdoizo jestli máš možnost, nafotil bys mi to cc? Budu se do toho taky pouštět a potřebuju inspiraci hlavně co se sw týče.
pokud už tohle auto někdo dělal (307cc facelift) a má fotky, pošlete mi je prosím na mail, díky moc!
Díky moc za info dost mi to pomohlo v některých věcech ! Pokud bude mít někdo dalši zkušenosti budu rád

14.06.2007, 13:06 |
clown jo a je uzasnej vomrd dostat se pruchodkou z ridicovy strany ..,
pruchodka tam je .. z venku ji sundas .. uvnitr je o 1cm niz .., ale mas tam pojistky a otevirani kapoty ... zmrdi zabozroutsky .. :o)) , normalne jsem zvenku tlacil na tu gumu co je uvnitr a pak jsem to proriz zevnitr lamacim nozem ..
a byl klid ..., :o) vpravo k tomu muzes .. tam zacni :o)
Tak to se už moc těším :-D moc :-D

14.06.2007, 17:52 |
clown jestli si na neco vzpomenu dam vedet .. ,
ale na vnejsi plech padly dve baleni tlumose od Zealumu a 2.5kg Brax pasty :o))) holt prima plech ..jako u facka ..

14.06.2007, 18:49 |
klayman | Upraveno: 2007-06-14 18:51:25
K tomu 206 CC. Vepředu jsou 16cm stredobasy a vzadu jen 10cm. vím to 100% pač mi stojí doma:)) No ale já sem taky myslel ze sou tam 13cm takže se to pak muselo vzít flexou:)) Jinak basák sem použil phase aliante 10si. Do kufru se vlezl krásně. Fotky z instalace ale boužel nemám:(
Jinak jestli budeš chtít tak ti můžu vyfotit ten kufr
určitě mi to fotni prosím !!!!!!!
takže se hážu nějaký ty fotky
výšky vepředu

vzadu

kufr

rádio