Navštíveno 1100x

Jsou nejake zasadni rozdily mezi optickymi kabely? Pripadne jakej by jste doporucili pro propojieni IVY 300 s blackboxem..
Jo a jsou taky nachylne na ruseni jako signaly nebo optika uz neni? Jestli je mozne to tahnout prahem s elektrikou, asi tezko co.. Dikes:)
Jo a jeste dotazek, k cemu vubec slouzi procesor? Treba od Alpiny PXA a jakej je rozdil mezi 700 a 500? Cenovej rozdil je propastnej.. Diky

14.06.2007, 14:18 |
koren ne
je to jedno
nejsou
proc ne
stahni manualy a uvidis

14.06.2007, 14:41 |
Martyn | Upraveno: 2007-06-14 14:44:01
strucne a jasne diky:) s tou optikou jsi me potesil nebudu muset vymyslet nove cesticky, ted mam signaly prahem a ruseni tam je takze je jen nahradim optikou a cusss..Ohledne prociku pohledam jeste neco ale kdyby se nekomu chtelo mi to popsat laicky byl bych rad:)

14.06.2007, 15:03 |
Cenda mam tady optiku od Eagle Cable, uz si nepamatuju co stala nova, neco kolem 1500, kdybys potreboval...

14.06.2007, 17:19 |
koren nejni zac
jinak ad prvni otazka - lisej se podle vodice(plast vs sklo) a podle toho je jina ohebnost,lamavost.Nicmene je to digitalni prenos,takze funguje na 100pro nebo vubec.Pokud ti cenda necha cable za ok cenu tak bych ho vzal od nej protoze to co sem videl origo ///A kablicek tak nic moc za ty prachy

14.06.2007, 17:56 |
clown pro nej je EC zbytecnej .. tutove ho zlomi v prvni ohybu :o)))
Clowne dekuji za projevenou duveru:)
Ne to by jsme se asi domluvili ale to je to opravdu tak krehke? Jako natahl bych to v poho myslim, jedinej problem by byl hned za HU tam je opravdu malo mista a je tam pak hodne zatacek:D
Tahal jsem mraky optiky pro kamery či počítačové sítě nikdy se nic kabelem nestalo ale jepravda že ty kabely jsou jinak dávaný do izolace ale i co používám optiku na propojení tak jsou dost ohebné s tou lámavostí bych to až tak nehrotil

14.06.2007, 23:17 |
clown delam si prdel ..
kolecko z optiky udelam tak okolo tenisaku .. mensi ne ..

15.06.2007, 02:52 |
koren clown:jj,da se udelat i okolo petikoruny,ale to je echt a jen jednou

15.06.2007, 13:26 |
clown koren ... :o)))))))))))))
Jde vubec propojit IVA 300 s blackboxem optikou? Na IVE konektor na optiku je, ale na blackboxu ho vubec nemuzu najit, wtf:((

17.06.2007, 18:55 |
Shr3k Blackbox u IVy D300R/B není žádný digitální procesor, nepotřebuje žádný S/PDIF signál, slouží k rozvádění analogových audio/video/RGB signálů a k řízení sběrnice AiNET (protože se celá elektronika nevejde do moniceiveru).
Ano, konektor na optický kabel nalezneš jen na mechanice a mechaniku propojíš s procesorem PXA-H70* optickým kabelem. Další AINET kabel pak použijš k propojení blackboxu IVy a PXA.

17.06.2007, 18:57 |
Shr3k Znáš rčení, když všechno selže, přečti si návod? :-D

17.06.2007, 22:37 |
Ricci Hlavne si uvedomte,ze to, co nazyvate optikou v autach,je len plast, prava optika ma sklenene vlakna, tie v optickych kabloch za liter v aute za liter, preto ta ohybnost...
Ha tak to je prima, procesor zadnej nemam, chtel jsem optikou propojit IVU s blackboxem, takze bez sance:( chtel jsem to hlavne z duvodu co jsem si precetl tady o ainetu - samou spinu..:(
Ainet muze byt rusenej?:(
Jinak navod nemam, jdu po nem kouknout na netu, stejnak ho budu potrebovat..
nestacil by 5xx/6xx procak? Jde mi fakt jen o tu optiku aby to nerusilo.. V nejakem starsim prispevku jsem se docetl ze maji vsechny optickej vstup.. treba..
[ Link ]