Navštíveno 1210x

15.06.2007, 11:56 |
MaxxT Dovolujeme si Vam predstavit nove komponentni a koaxialni reproduktory od svetozname znacky Hifonics. Tyto reproduktory jsou predevsim zamerene na sound quality, ktere jsou vyrabeny ve spolupraci s nemeckou znackou MB Quart.
[ Link ] 
Za tu cenu jsem zvědavý jak budou hrát, zda je budeš mít ke slyšení,ale moc se mě nelíbí kov na výšce, myslím že bude mít toto kompo celkem záhul , když proti jim stojí například u-Dim JR6, DLS MS6A ale kdo ví

15.06.2007, 17:52 |
MaxxT osobne si myslim, ze jsou lepsi titan vysky, jelikoz hedvabi "sumi" a jsou hodne hodne smerove. pricemz titan ma vysku hodne presnou a daleko vic prostorovou nez hedvabi..
Zajímalo by mě srovnání výšek s U-Dimension Pro XT2 :-))

15.06.2007, 20:49 |
MaxxT musis srovnavat srovnatelne.. treba s
[ Link ]
každý kompo, repro, sw jiná ves :-) já jsem to vzal obecně, zda bude moci konkurovat
..na SQ dosti "hurá"design..:-)
A konečně taky "vypotili"něco do dveří,co nepotřebuje 160 a více Wattů.. :-))
souhlasím s Wattem, hodně mě to připomíná Magnáta ,ale o zvuku to moc zatím nevypovídá
jdoizo: prej magnáta.. no ty voe to je joke... :o))

18.06.2007, 19:57 |
MaxxT jdoizo.. ty jsi ty repra uz slysel, ze je soudis?

18.06.2007, 22:35 |
erix7 (K)
ale o zvuku to moc zatím nevypovídá
MaxxT- cti poradne, osobne sem take eni zastance titanu v aute, nebavim se o home hifi kde je vyskac pri stredobase v bedne. snad vijimku ted delji Focaly Be. kde ty vsyk sou vazne prijemne.
Nechci vám všem oponovat, ale i Vámi odsouzené výšky od Hifonicsu umí zahrát velice kvalitně a velice příjemně. Jen nesmíte spoléhat na pasivní vyhybku, co je přímo u komp. Přeci jen dělící frekvence 4000Hz není nic moc..