Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > deformace repro - SW

o Navštíveno 1431x o
o 16.06.2007, 19:14 | pechy | Upraveno: 2007-06-16 19:14:50
nevíte prosim vás někdo čím to může být?takto se zdeformoval a to jsem tu bednu zapojila po půl roce,jen jsem jí zkusila v místnosti a když jsem k tomu dnes přišla,vypadalo to takhle.....kamarád říkal něco o teplotě,ale v té místnosti je tak 18°C....repro je ještě v záruce,zajímá mě jestli se s tím dá něco dělat - myslím,jestli můžou uznat reklamaci....díky za rady

foto k příspěvku  od pechy

o 16.06.2007, 21:26 | pjOOtr
nemela jsi je dlouho na slunicku nekdy??nezalezi na tom jestli v te dobe co jsi je skousela ale nekdy pri extremni teplote .... pac tohle to je da se rict plastova membrana a horkem se ji mohla narusit struktura a pak jak jsi to skousela tak se takhle zdeformovali jinak teda nevim tohle to vidim poprve
o 16.06.2007, 22:03 | pechy
na sluníčku určitě ne,bedna byla jen v kufru auta (pak auto půl roku stálo - bedna v autě nehrála a po půl roce je bedna z auta venku a provizorně zapojená,vyzkoušená)....také to vidím poprvé,jinak auto stálo pod střechou,ne na přímém světle - sluníčku
o 16.06.2007, 22:53 | pjOOtr
a jeste me napadlo co vlhkost ?? nebyla ve velkem vlhku ?? ... jinak teda nevim cim by to mohlo byt kazdopadne to skus vyreklamovat snad ti to vezmou ale mely by protoze to mech.zachazenim neni jako ze by na to treba neco tlacilo jinak vazne netusim skus reklamaci a uvidis ;-) pak dej vedet jak jsi dopadla
o 17.06.2007, 01:19 | Duris
to je Toxic vid?? nebo naka podobna hnacka.... tehle vyrobcu se priste vyvaruj!!
o 17.06.2007, 01:31 | sprath
Tak tohle jsem ještě neviděl. Vypadá to jako by povolilo lepení u závěsů. Nebylo to náhodou v nějakým kontaktu s nějakým ředidlem nebo něčím podobným?
o 17.06.2007, 06:36 | vinzek fa
no je to ale hezke ten tvar okoukal urcite od sonyho a ted se snazi to dohnat
reklamace bude asik na miste taky si psala ze to bylo v mistnosti takze slunicko nee a nemohlo se tam mrknout oknem
o 17.06.2007, 07:18 | Crashpc
vinzek: na to ani nemysli - Autorepro nějak výrazně chránit před sluníčkem tady nehodlá určitě hodně lidí, navíc výrobci ani prodejci nic takového nepřikazují. Prostě to jsou nekvalitní krámy. už jen zjistit jestli je to vada kusů nebo vada výrobku :D

pechy: neznám okolnosti ale propříště se poptej a vybírej opravdu značkovější věci. dáš sice povětšinou o pár stováků víc ale pak držej. Těch rádoby značek co se cpou do autohifi průmyslu je hodně a silně kazej už tak načatou pověst autohifi.
o 17.06.2007, 08:35 | Majk-fox
pechy: Kup si s karbonovou membránou, jako mám já a máš pokoj:-)
o 17.06.2007, 09:01 | Crashpc
Majk: no ale musí být opravdu karbonová, to že je to psáno na papíře ještě neznamená nic. fakt je v dnešní době potřeba takovýhle věci zjišťovat!!!
o 17.06.2007, 09:05 | Majk-fox
Crasph: Carpower blackbass 12
o 17.06.2007, 09:12 | Crashpc
jasně, já jen aby vážně nekoupil nějakou plečku.
o 17.06.2007, 10:01 | pechy
vlhkost,ředidlo a podobné věci taky ne.......jinak je to TOXIC,koupeno v Teplicích (carhifitp.tk) akorát kontakt a jejich stránky nějak zmizely :-( ....je mi jasný,že za 1600,-/kus nemůžu chtít zázraky,ale na měření u Emmy to zahrálo slušně,takže jsem byla spokojená.........já teď jen doufám,že nějak uplatním tu reklamaci,mám ještě 2 měsíce...jinak to měl původně být Carpower,ale ten Toxic měl lepší design :-(
o 17.06.2007, 10:24 | Majk-fox
Pechy: Tak hodně štěstí s reklamací a nenech se ochcat, je to jasná vada materiálu. I kdyby ti na to svítilo slunko, tak by to tohle udělat nemělo, protože komponenty na autohifi jsou kostruované tak, že těmto vlivům odolávají. Vem si třeba ovály, které jsou v platu a celý dny na ně praží slunko. Pokud by na tebe vytáhli, že si to třeba tlačila do limitace, tak tohle by ti ty woofery neudělali.
o 17.06.2007, 10:40 | clown
tohle delaly i ovaly od dexonu ..
bohuzel je to srot .., mrzi mne to, ale hod jim to na hlavu ...

design je o nicem .. :o)
o 17.06.2007, 11:57 | Akordýsek
O Dexonu se nevyjadřuju.Ty jejich membrány jsou tak kvalitní že třeba praskaj,ale ne někdy-pořád.
o 17.06.2007, 12:01 | martin924
To jsou CBL300? Mám je taky v autě pod zadnim sklem a hrahou v pohodě, bez deformací.. podle mě jen nekvalitní kus. Ale 1600,-? To je docela dost viz odkaz: [ Link ]
o 17.06.2007, 12:58 | Duris
tyjo... za 3200 si mohla nakoupit PODSTATNE lip!!
o 17.06.2007, 22:12 | pechy
tak díky moc za rady a náhodou někdo netušíte,jak je to s tou firmou carhifi(www.carhifitp.tk)?
o 17.06.2007, 22:53 | Majk-fox
Pechy, toxika tady má v zastoupení, třeba Autodax, tam to můžeš taky reklamovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3584 sekund.