Navštíveno 1446x

Tak před pár týdny jsem sem dával foto mé instal kufru.Ted sem házím pár fotek z pokračování...

ještě musím vymyslet jak zakrytovat zesilovače,a celkově vymyslet (kryt,kryty) pro celej kufr...Docela by mě zajímalo když to každej má zakrytovaný,tak jak je to k sobě přidělaný,přece to k sobě nějak musí držet.... ??
A jestě musím někam umístit vyhýbku a výšky...Jinak ještě box na sw bude jinej,tadyten má zkosenou hranu obráceně,a hlavně je to BR,mám ji špatně zkonstruovanou (asi) Chci vyzkoušet Closed...Kydyby měl někdo nějaké nápady,sem s nima:-)
Zeptal bych se co ti bude hrát v předu? Ty MS6 ky v zadu v kufru mě přijdou jako dost škoda.
ve předu hrajou taky MS6 tky.... Jak předek,tak zadek je pasiv,přes vyhýbku od komp...Nakoupil jsem před dělší dobou 2páry,a chtěl jsem mermomocí aby byly jak v předu,tak vzadu+sw... Tuto sezonu budu hrát(teda jestli to dostavím)
předek MS6,zadek MS6 + sw Iridium 12
Příští sezonu,bych chtěl aktiv,ted se zatím moc na to necítím,nemám zkušenosti a to co mám ted,chci si to odzkoušet..Jinak ty MS6 jsem nechtěl prodávat,jak mi to hraje vepředu,tak úžasně kopou:-)
Asi to příjde někomu zbytečný,ale chci tuhle kombinaci vyzkoušet.

17.06.2007, 17:04 |
hoff Řádíš doóost :) ale az to bude, tak to bude voňavý! Doufam ze se nekde potkame, rad si to poslechnu. . . .jen tak dál. .
hoff: díky:-)) no doufám,že to ''někdy'' bude hotový
Určo se někde potkáme:-)
No to víte že se potkáme:-)