Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Instalace E46 tipy?

o Navštíveno 2090x o
o 18.06.2007, 20:17 | Kislik
co do E46? je tam origo radio s CD co docela pekne zapada do palubky, skoro skoda dabat tam naky normalni 1DIN, coz by podle mne bylo hnusny.

jde na to co tam je pripojit zes? docela bych nechal HU, pridal zes a vymenil repro + subik. jo a chtelo by to do toho jeste nejak dostat nejaky mp3 zdroj.

nejaky napady? reps zkusenosti?

diky

o 18.06.2007, 20:31 | whiskadelic
Vsechno vychazet at hnusny ale hrajici...me to zas tak hnusny neprijde.
a je tady toho hafo.
Nekdo dava radio i misto vetraku,. nekdo si da tu praci a udela si peknou zaslepku z obou stran.
Ja jen vymenil radio a znatelny rozdil. Pak jsem vymenil repraky a dal si tu praci s distančkama a upravou dveri a vytlumenim a hraje to vyborne. Prijde jeste zes. a sub a neco no zadu do kufru misto tech origo.
Ja jsem na doporuceni Palmera - www.audioland.cz koupil Rainbow SAX kompa a muzu rict, ze na stejny radio tyto repro hraji lepe nez Phase Linear PC165.20
Kazdopadne na zesak muzes pripojit vystup z repro - vysokourovnovy vstup na zes, takze nepotrebujes vystup.
Jestli se nechces jebat s repro, daji se koupit nahrady do origo uchyceni do tapecu. Myslim ze je to dobra volba pro toho, kdo si netroufa na tlumeni a upravu dveri a vyrobu distancek.
Dalsi inspir. muzes hledat na www.rachot.com
Hodne stesti.
o 18.06.2007, 20:35 | Kislik
no snad zas takovej amater uz nejsem :-)

samozrejme prijde vsechno vytlumit, vymenit komplet repro a pridat sub otazka je akorat co udelat s HU. pripojovat zes na vystupy na repro se mi moc nechce

jinak tady to uz nekdoi resil, ale ta HU je tam jak pest na voko to presne nechci

[ Link ]
o 18.06.2007, 20:46 | clown
ta alpina je tam fakt desna ..

co nejakyho designove uhlazenejsiho Beckera ?
o 18.06.2007, 20:48 | Kislik
a co tam nechat to origo radio? :) zna to nekdo? ne navi, obyc cd player
o 18.06.2007, 21:16 | whiskadelic
promin, ptal si se trochu jak amater :)
S radidem ti nepooradim, leda nejakyho elektronka a podle schematu vytahnout vystupy co dou na koncaky. A mp3 muzes pripojit pres FM modulator.
o 18.06.2007, 21:20 | Kislik
no jeste to promyslim dlouho jsem nic nedelal /uz pres rok :-) / ale ted koukam na novy HU pioneera a moc pekny, mozna s nakym solidnim redukcnim rameckem by to mohlo bejt. vzdycky jsem byl ///A pozitive, ale naposledy jsem daval 9853 a byl jsem docela DOST zklamanej
o 18.06.2007, 21:30 | whiskadelic
mam staryho dobryho Clariona 558 a ma stribrny ramecek - oranzovy podsviceni skoro jak intertier.... mam sedou kuzi a hlinikovy listy a docela to k sobe sedi....solidni redukcni ramecky nejsou :) leda zbastlit, aby to sedelo na stredu. pak to vypada jaks taks
o 18.06.2007, 21:36 | makk
whiskadelic ako si spokojny s tymi rainbownami sax, a kislik mas sedana ,alebo coupe
o 18.06.2007, 21:38 | Kislik
tohle je reseni, ale ponekud drahe. podle bmw fora nejlepsi ramecky co jsou, ale ta cena :)

coupe
o 18.06.2007, 21:39 | clown
a nejsou v nejakyh modelech primo alpiny origo radia ?, nebo to je dlouho pryc ? ja uz nevim .. , starou 740 si nepamatuju jak hrala na origo a cantony .., to je uz moc dlouho
o 18.06.2007, 21:40 | clown
adapter
[ Link ]
o 18.06.2007, 21:42 | whiskadelic
Jsxem spokojeny prevelice. Mel sem PhaseLinear PC165.20 a ty hraly vysky a basy...stredy a nizsi stredy moc ne...zahraly zase dost hluboko.
Saxy maj laditelnou vyhybku -vysky 3stupne a maji i laditelny pasmo stredobasu. Ja jsem si ho nastavil trochu vyse - na kytarky, zpev, proste ty stredy mi tam chybely. Zase pozor, nejsou to chrcici stredy, jak by si nekdo mohl myslet, je to cisty. krasny prednes. Kdyz mam vsechno na nule(basy teda musim ubrat tak Clariona dam na plno a stale jede...sice malo basu, ale repro hraji...po pridani uz Clarion 4x14,7 tusim RMS holnt nestaci. Ale dokazi i zabasovat.
Fakt jsem rad, ze je mam.
o 18.06.2007, 21:43 | clown
rikam alpina
[ Link ]
o 18.06.2007, 21:47 | Kislik
a jeste dotaz na fotce jedna je 2DIn sachta pro radio a ovladani ventilace dole, na druhym je 1DIn nahore, ventilace nahore a dole schranka. jde to prehodit? ti myslim ventilaci dolu misto schranky na drobnosti a nahoru dat 2DIn sachtu? ze bych prehodil tu klimu dolu misto kasliku a nahoru dal 2DIn jako na obr 2 ??? ma nekdo zkusenost? pasuje ten dil na obe pozice??

[ Link ]

[ Link ]
o 18.06.2007, 21:49 | Kislik
clowne dobry sem pro, ale.. ma to vystupny na zes? a viz prechozi otazka, jde jednoduse dat klima dolu?
o 19.06.2007, 09:33 | whiskadelic
pokud se nechces jebat s upravou dveri, tak Rainbow dela pro BMW plug-in-play repro vymenou za origo. A jsou pry hodne kvalitni.
o 19.06.2007, 09:43 | Martyn
heled ta klima - podle me by s tim nemel byt problem, oboje (klima i schranka pod ni) jde uplne easy vycvaknout, rozmerove to vypada +- stejne, zkus to:) jinak ad HU - me se tam ta IVA celkem libi (kdyz je vyklopena), sam ji tam mam taky a pohoda:) ale mas pravdu ze nic moc se tam jinak nehodi, snad ten becker a nakamichi..
Jinak neco o dverich tu:)
[ Link ]
o 19.06.2007, 09:44 | Martyn
a vubec nahod fotecku mpoweru at si zaslintame:)
o 19.06.2007, 10:29 | makk
ak sa nemylim tak do coupe davli uz 16repro nie ?
o 19.06.2007, 11:03 | whiskadelic
16tky se davaji i do E46 aspon teda v 330D. Kamos coupe e36 ma teda 13tky
o 19.06.2007, 11:58 | makk
jj, ja mam sedana a mam tam 13, ale tento mesiac chcem kupit coupe
o 19.06.2007, 18:39 | Kislik
nedam fotku. fotky jeste nejsou, ale budou neboj :)

ok dam tam teda asi origo BMW navi 16:9 od Alpine a pripojim changer protoze ta navi neumi mp3, ale changer ano.

jeste je otazka zda ma navi vystup na zes? a celkem sem zklamanej ze to ma vpredu jen 13cm :( takze sub mne nemine
o 19.06.2007, 21:37 | Martyn
Nema, teda alespon moje e46 coupe 2001 model melo 16cm ale silene melke a za nimi plech takze drsnejsi upravy nezbytne:o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3678 sekund.