Navštíveno 1906x

Kamarád má 2x Hertz HXS380D a hladá zosilovače ktoré maju okolo 2kW @ 1ohm. Za zosilovače ale nechce zaplatiť viac ako 40 000sk čo je približne 34 000kč . Našiel tento zosilovač a chcel by 2 kusy ale nieje si istý či by to bolo na SQ dosť kvalitné
[ Link ] EYEBRID T2A1Y2000D za 17 800kč aký máte na to názor?
dakujem za názory.
co takhle nový špičkový zesík JBL BPX2200.1 co ma 2,5kW na 4 ohmy? za 29?
všimol som si že ho predávaš....a ten tvoj je aj zo zárukou?
je uplne novy vcetne zaruky, ani jednou neni zapojeny
On hledá SQ zesy pro 15" SPL suby? něco by se tu našlo ale SQ v tomto výkonu je cenově někde jinde
[ Link ]
dB Matko: v případě rychleho jednani jsem ochoten ho nechat jen za 25000 kč

18.06.2007, 23:37 |
karma ten Eyebrid by nemusel být špatný, ne? Já ho mám:))) ale za 18t bych si ho nekoupil, "naštěstí" byl z ebayi
karma: a jak si spokojný s tým zosilovačom? čo ním napájaš?
BMW_318iS: je to fakt dobrá cena na to že je nový, ale nedá to taký výkon ako 2 tie EYEBRID každý chcem dať na 1ohm aby živil jeden woofer
tak sezeneme jeste jeden a bude ;) pak budes mit 2x 2,5kw na 2x 4ohmy ;)
to by bolo super...ale nie pre tie woofre... počul som že znesu okolo 1,8kW ale neviem za akých podmienok, myslím tým že ako dlho a pod. Tie zosilovače čo chceme použiť maju nameraný výkon 1856rms tak ked sa trošku ubere tak to bude OK. Tie BPX-ka su super zosy čo som mal možnosť vidieť ale tu by to bolo viac menej plýtvanie výkonom a peniazmi ked sa podla mojho dá zohnať to ideálne za menej
dB- to je na tobe co zvolis, ale srovnavas monobloky ktere sou na tom kvalitativne nekde jinde. nerikam ze eyebrid je spatnej ale ... ;-) Eyebrid sezenes za ty prachy vzdycky
BMW - viem presne čo myslíš... ale 1BPX by asi nedal tolko čo 2 EYEBRID-y a 2 JBL su zase cenovo niekde inde...určite by ale JBL boli o niečom inom to viem sám :-))
2 JBL by byly za 42000 kč
to je naozaj solidná cena... ale dnes som sa pýtal či by mi nedali zlavu ked budem brať viacero vecí z tej firmy takže to bude menej peňazí ako 40 000kč :-)))) ak by mal ale viac peňazí tak by som ho nahovoril na tie JBL ale on musí ešte čakať na baterku lebo na ňu nemá... a ešte mi ude niečo dlžný za zapojnie a pod.