Navštíveno 1349x

20.06.2007, 16:41 |
IT-master | Upraveno: 2007-06-20 16:42:16
zdravim. mam dotaz. stačil by tenhle subik do jedné bedny kterou bych chtěl mít v místnosti připojenou ke kompu? je to tento:
[ Link ] a nebo spíše
[ Link ] ? do pokoje je to asi celkem dost žé? jinak já se přiklánim k toxiku, ale zase carpower je lepší značka... tak nevim

20.06.2007, 16:45 |
clown carpower ano jednoznacne ..
jakym zesikem to budes v ty domaci bedne krmit ?
nevim. koupim si nějakej jetej. pokud seženu nějakej levnej..
jinak jakej zes bych potřeboval? 300W RMS, 4ch?
jinak jakej zes bych potřeboval? 300W RMS, 4ch? bo jenom monoblok?

20.06.2007, 17:21 |
clown kup si jetej aktivni basak pro domaci kino a budes na tom lip ..
nemusis shanet subik, doukanal, ci monoblok a hlavne zdroj k tomu zesiku ..
Kup si od geniusu v tom dřevě domácí kino a budeš spokojenej
o tom sem přemejšlel ale je s tim samej problém. a abych si koupil zvukárnu za 2500,- aby mi to fajčilo tak to fact ne. jinak pokud vim tak se dělal i převodníky z 230V na 12V. tak nevim. ale nevim kolika kanál bych musel koupit na ten jeden bassák.
jinak by mě zajímalo kterej z těch subů bude víc bassovat. jinak slyšel sem ten toxic a celkem gut tlak. tak nevim jak ten carpower...
Proč kupovat zvukárnu já to mám pichlý na aux na stere a ono si to samo rozkopne na do domácí kino signál
to EL:no četl sem recenze a diskuze a na low-end zvukárnách si to moc nerozumí a já patřim mezi ten low-end. takže to nechci (zatim)

20.06.2007, 19:48 |
Duris hlavne si nekupuj jako pohon AUTOzesilovac... viz
[ Link ] to uz se tu resilo! ale kup si normalne zesik na 230V !!! jo a ten toxic woofer
[ Link ] to stoji za to :D ... jo a na jeden basak staci jeden kanal....
to duris: tu bednu znám ( je to kamarádky). jinak byl právě v poho. a co se týkče toho zesu na 230V tak kde se dají sehnat
?

20.06.2007, 20:29 |
pajp aukro
nestačil by jenom adaptér 230/12V a na to hodit autozes? mě by to více vyhovovalo, ale pokud to vážně nejde tak se nedá nic dělat.
IT mám to na netobooku což je obyč zvukírna a jsu max spokojenej
ale záleží na čipu. a já mam zrovna tu na který to z 87% nefajčilo
jak to nemůže fakčit to nepochopím je to normální audio výstup na sluchátka to musí fungovat i kdyby nechtělo
všude si stěžovali že buď nějde centr bo sub bo obojí bo 3D zvuk... nevim na každý kartě se to chvá jinak
u stereo výstupu se to chová pořád stejně
TO EL:no to jo ale já sem chtěl využívat 3D zvuk, ale pak sem si to rozmyslel a udělám si pořádný 2.1
jo 3D no to jsme každej mluvili o něčem jiným to je jiná

21.06.2007, 09:07 |
Zdenek (A)
Adapter 230V -> 12V? :-) Pokud mas na mysli takove ty adaptery formatu jako jsou treba nabijecky k mobilum tak na to rychle zapomen. Aby to utahlo pri 12V zesilovac s vykonem 300W (jak zminujes), tak to bude na max. vykon brat 25A (a to jeste pri teoreticke ucinnosti 100%, coz nelze). To ti ten kabilek z adapteru ukapne.... nebo se spis vypari. Na to bys musel mit poradnej zdroj, kterej bude mit na vystupu stabilnich min. 12V a bude schopen davat asi tak 50A. Ted samozrejme mluvim o teoretickem provozovani na plnej kotel. Ale i pri polovicnim vykonu to zadnej "adapter" neutahne. Takze se vybodni na autozesilovac. Sezen si zesik na 230V. Porovname-li potrebny proud na 300W vykonu, tak pri 50% ucinnnosti jses nekde na 2.6 A. Bude to stabilnejsi, nebudes muset kupovat zdroj... proste bude s tim mene starosti...
a nevíte o nějakým takovým zesu? co nejlevněji. díky

21.06.2007, 11:16 |
clown
jinak nevíte o nějakým tom zesu? případně mě napadá ještě z nějakejch starejch repráku, který se zničili nějak a ten zes by fajčil
SRY PSAL SEM NEUMISLNĚ ZA ZDENDU, uložený sou v kompu 2 nicky
chtěl sem se zeptat ještě na to, jak tu zmiňoval tuším Zdenek. kolikátku bych musel mít PC zdroj (Wattáž apod.) aby tp utáhlo subáč se 150 W. pač prej na 100 - 150 W RMS by stačil PC zdroj. ale nevim kolik by měl mít watt a osattní parametry.. bo jestli nemůže sehnat někdo pls levně ten zes na 230V. a ještě mě napadlo, zapojit za sebe zesíky z domácích aparatur od PC ( 2.1 reper bych vytáhnul zes a zapojil ho na ten co mám atd. tak jestli by to šlo, tak jestli náhodou by to šlo tak jestli někdo neznáte někoho bo vy osobně nemáte někdo takové aparatury třeba s rozsekanejma satelitama, tak kdyžtak mi dejte vědět. díky