Navštíveno 3689x

20.06.2007, 23:09 |
Z.D. Rozhoduji se mezi těmito repry, a nevím, které vybrat. Jaké jsou podle Vás lepší? Slyšel jste je někdo? mnohokrát děkuji...
no ja slysel oboje a i kdyz me ted asi hodne lidi ukamenuje tak me vubec nicim nezaujaly.
no nevím.. asi budou kamenovat i mě..
Ja mam SAX a ty me teda zaujaly vic nez byvale PhaseLinear PC 165.20
Rainbow SAX 265.20
Die Bewertung 1,2 (sehr gut) errechnet** sich aus einem Rainbow SAX 265.20 Test (s.u.).
Rainbow CSX 265
Die Bewertung 1,6 (gut) errechnet** sich aus 2 verschiedenen Rainbow
Rainbow SLX 265 DELUXE:
Die Bewertung 2,0 (gut) errechnet** sich aus einem Rainbow SLX 265 Deluxe Test (s.u.).
Pasataka zajimaj jen PowerBasy :)
No ja budu asi jeden z těch kamenovaču :-D ne sranda... osobně jsem byl ve stejné situaci jako ty ! Nakonec jsem šáhl po CSX265, protože maji menší rms a v mém připadě realnějiš nakrmit. Jinač to jsou parametrově totožna repra, ale pokud koupiš SLX či CSX neuděláš ani u jednoho z nich chybu. Mám je rok ty CSX a nadmíru spokojenej Osobně mám hodně rád čistější výšky než jen takovy ty usyčeny a csx mi prostě vyhovuji na maximum a nedám na ně dopustit !
whiskadelic: nezajímají.. :-) beru to trochu z jiné stránky, například dělící fr. na 4200Hz je docela dost, nemyslíš. Když Rainbow, tak bych spíš šáhl po SLC 265. Mají lepší onu dělící frekvenci i lepší fr. rozsah..

21.06.2007, 12:28 |
whiskadelic | Upraveno: 2007-06-21 12:32:38
Nemyslim ze je to dost. od 1khz do 5ti tisic je to v poho. Kolem 4t je to ideal. Vejskace jsou schopny hrat od 1k. Stredobasy udelaj v poho 5k - kvalitny. Ty horsi pravda kolem 1k az 3k.
Zalezi jeste na strmosti vyhybky a citlivosti kolik kolem tech stredu jsou schopny jeste stredobasy a vejskace hrat bez zkresleni. Myslim ze u saxu to je vychytany :)
Jinak SAXy maj stavitelny delici kmitocet. To jsem u jinych repro jeste nevidel.

21.06.2007, 13:53 |
Z.D. Creams: no, výkonově jsou na tom už CSX i SLX DELUXE stejně, mají schodně 150W max...
mam SLX a nemuzu si stezovat sem absolutne spokojen
Sorry, že sa tu votriem, ale ak by ste tie repra mali porovnať s Canton QS 2.16, tak ako by to dopadlo???
Myslim ze neni co resit :)
whiskadelic: Možno Ty nemáš čo riešiť. Ale ja riešim. Tak poraď :-)
Za ctranct dni bude kamos davat do octavie ty SLX, tak pak muzu rict, jak hraji oproti SAX, ale rekl bych ze rozdil mezi nimi moc nebude.
carhifipower, CTS.CZ: Áaaano, víťazi EMMA a v aute montáž za 100 baby, super.......
Mňa, ale zaujíma ako hrajú SLX deluxe oproti Cantonom QS 2.16!
Musis dat prispevek kdo ma Canton... :) Jinak na domaci audio Canton supppppeeerrr. Do auta nic moc bych rekl....jejich psane parametry jsou docela prehnane.
[ Link ] gut - nein sehr gut :)
whiskadelic: Áno, "gut". Čítal som testy. A vieš čo ma zaujalo... Že Cantony sú v Spitzenklasse a tie SLX deluxe v Oberklasse. To mi ako vysvetlíš?
to ti snad nemusim vysvetlovat :)
no holt musis pockat az ti nekdo k tem cantonum neco napise.
Tak si kup SAX a mas to ;)
whiskadelic: Na to práve čakám. :))) Ja som ich počul, ale len na rádiu. Hrali veľmi pekne, ale nepočul som Rainbow, takže hľadám niekoho kto počul oboje.
za ty penize bych rekl dobra koupe. tak hodne stesti.

25.06.2007, 17:07 |
Robo Měl jsem Cantony CS 2.16 a v žádném případě bych je nevyměnil za SLX deluxe.....