Navštíveno 6182x

Kluci nevite jak zapojit odrušovač signalni....... nejake schema atd....dik všem za info
Ahoj,jestli myslíš odrušovač signálu-tak ten jsem zapojoval tak,že signálové kabely jsem přivedl k němu a z něho jsem zase signálové kabely dal do zesilovače.Jinak Ten odrušovač co jsem měl,byl ve tvaru válce /asi VF kapacitor/ a měl vstupy 2xcinch samice a výstupy 2xcinch samec.
alibabo me stoho vychazej 3 draty mam to asi na jinej princip a pomohl ti dost atd....jestli ti to neubralo na hudbe?
ty mas odrusovac na ISO mam takovej dojem... Uz se to tady dokonce nekde probiralo, ale uz nevim, jak to dopadlo...
Aha,tak to máš na jiným principu-jinak já ho měl od Dexonu a doteďka to používám,myslím že to na signálu neubralo,maximálně možná se trošku ořízly výšky...
a pomohlo vam to nekomu pořadne v aute.....skusim ješte dat do auta jini radio jestli to pomuže.....na skoušku

24.06.2007, 22:41 |
Šestikule | Upraveno: 2007-06-24 22:43:49
není to ten, co se prodával ještě za komunistů k odrušení radia? Dával se snad k zapalovací cívce nebo tak nějak. Jinak bych tipnul: +, - a radio
jeden je + vstup druhy cerveny je vystup + a treti (predpolkadam cerny je minus ... je tam do serie civka a paralelne kondík ...proto i to minus ... tot muj nazor ...
nemužute mi nekdo schema....zapojeni.....třeba nakreslit ....Děkuju