Navštíveno 1123x

Ještě jeden problém který mě docela otravuje. Při výměně baterky za novou (taky částečně důsledek výměny baterky) mi v sevisu naměřili odběr audiosystému 0,2 A. A řekli mi že ta nová baterka se cca za 200 hod vybije jen při zapojení aniž by systém byl zapnutý. Baterka má 74 Ah /600A.
zatím to řeším odpojením kabelu od baterie, protože nejezdím často, třeba 5 dní auto stojí což je problém - při každodenní jízdě by to nevadilo.
Neřešili jste někdy podobný problém?
Pasaťák mi poradil jistič, ale dát ho jinam než do kufru motoru bude technicky problém a otvírat každý víkend kufr se mi nechce.
dík
Jistic na napetovou cestu a radio prez klicek. Vic to asi nejde eliminovat........
presne tak to mám, ale pájet 50qmm kabel v nedostupnosti u pedálů to bude horor:-))
jo, radio na spinaci skrinku nebo na spinac zvlast, zesik to samy {jistic} a bude po problemu.

23.06.2007, 21:50 |
dewar já to řešil nedávno,začala se mi ztrácet kapacita na baterce tak jsem pátral a byl to KO kapacitor.Odpojil jsem ho a už OK.zkus to taky zkusit.
No nevím jaký má proudový odběry ale jističe se nedělají do extremů
Radio nevadí, gto nežere skoro nic, ale jak sem přidal do sestavy Mac Audio Fearless 1000 600 W RMS, tak to má 0,2 A. Kapík tam nemám, jistič bych chtěl někam na přístupné místo a ne k motoru,
divím se že to nepostihuje víc lidí, mých 800 RMS není tak moc, ne? Ale asi ostatní jezdí denně, což já bohužel ne.